Φόρμα αναζήτησης

Διήμερο ενημέρωσης για το πρόγραμμα CTY Greece στη Lidl Food Academy

Ενημέρωση Γονέων για τα προγράμματα και τις υποτροφίες του Κέντρου για Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece & Επιμορφωτικά Εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς στις 18-19 Μαΐου 2018, Λευκωσία, Lidl Food Academy,  Με τη χορηγία της Lidl Cyprus!

Ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις για γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο, όπως και επιμορφωτικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς διοργανώνει στη Λευκωσία το Κέντρο για Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια / Center for Talented Youth Greece. Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και Σάββατο, 18 και 19 Μαΐου 2018, στη Lidl Food Academy με τη χορηγία της Lidl Cyprus.

Η Lidl Cyprus, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτοποριακό πρόγραμμα προσφέροντας υποτροφίες που θα καλύψουν το κόστος συμμετοχής μαθητών από την Κύπρο στα θερινά και online προγράμματα του CTY Greece.

Το CTY Greece ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2013 με την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου. Σύμβουλος του CTY Greece είναι το διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. Το Κέντρο προσφέρει εξωσχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με εξαιρετικές ακαδημαϊκές ικανότητες και μεγάλη αγάπη για τη μάθηση μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας.

Κατά τη διάρκεια των ανοιχτών συναντήσεων, ομάδα συμβούλων και εκπαιδευτικών του CTY Greece θα είναι στη διάθεση των γονέων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις τους για:

  • Τα πρωτοποριακά προγράμματα και μαθήματα του CTY Greece
  • τον τρόπο συμμετοχής των μαθητών της Κύπρου στις εξετάσεις
  • τη δυνατότητα των παιδιών να διεκδικήσουν και να λάβουν υποτροφία – μία δυνατότητα που προσφέρει για τους μαθητές της Κύπρου η Lidl Cyprus

Το πρόγραμμα ενημερώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή: 18 Μαΐου 2018, 2 μ.μ – 4:30 μ.μ.  και Σάββατο: 19 Μαΐου 2018, 10 π.μ. – 1 μ.μ.

 

Επιμορφωτικά Εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς:  Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, 17:00-19:00

Την Παρασκευή, το CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια προσφέρει Επιμορφωτικά Εργαστήρια για Εκπαιδευτικούς με τα παρακάτω θέματα:

“Στρατηγικές Ενεργοποίησης μαθητών”

“Διαμορφωτική αξιολόγηση μαθητών”

“Χαρακτηριστικά παιδιών με υψηλές δυνατότητες”

 

Ο αριθμός συμμετεχόντων στα εργαστήρια των εκπαιδευτικών είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο goo.gl/Gg8vyE

Για περισσότερες πληροφορίες:  Κέντρο για Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια / CTY Greece

www.cty-greece.gr, cty@anatolia.edu.gr, Τηλ.: 97782509