Φόρμα αναζήτησης

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στον Όμιλο Εταιρειών CNP CYPRUS

Χρώμα και γεύση Χριστουγέννων είχε το γιορτινό πάρτι του Ομίλου Εταιρειών CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.

Σε μια χαρούμενη και ζεστή ατμόσφαιρα, το προσωπικό του Ομίλου και  των Εταιρειών του στην Κύπρο, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει και να ανταλλάξει ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.

Φέτος, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Xavier Larnaudie-Eiffel, Αναπληρωτής CEO του γαλλικού κολοσσού CNP ASSURANCES και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CNP CYPRUS. Ο κ. Larnaudie-Eiffel ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους να καταστούν οι Εταιρείες του Ομίλου CNP CYPRUS πρωταγωνιστές στην ασφαλιστική αγορά της Κύπρου.

Ο CEO του Ομίλου, κος Τάκης Φειδία, κατά την παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας, ευχαρίστησε τους  ανθρώπους του Ομίλου για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έχει οδηγήσει τις Εταιρείες CNP CYPRIALIFE  και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στην κορυφή της Ασφαλιστικής βιομηχανίας. Για τη νέα χρονιά ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.