Τα Public αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία στο κατάστημα του Nicosia Mall και το γιορτάζουν με happenings και εκπλήξεις!

Δημοσιεύθηκε 30.5.2024
Για να γιορτάσουν την ανανέωση του καταστήματος και να παρουσιάσουν στο κοινό τις καινοτομίες του, τα Public προετοίμασαν ενδιαφέροντα happenings και εκπλήξεις για τους επισκέπτες, που θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Αναβαθμίζοντας την αγοραστική εμπειρία που απολαμβάνει ο πελάτης, τα Public μεταμορφώνουν και επανασχεδιάζουν το πολυβραβευμένο τους κατάστημα που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Nicosia Mall. Το κατάστημα που περικλείει το μοναδικό concept που φέρνουν τα Public στο λιανεμπόριο παρέχει ακόμα πιο εύκολη πλοήγηση στο χώρο παρουσίασης των προϊόντων καθώς και αποτελεσματικότερη πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες που προσφέρει η αλυσίδα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών.

Συγκεκριμένα, για το πιο πάνω τετραήμερο το κατάστημα Public στο Nicosia Mall θα κερνάει καφέ φτιαγμένο από την καινούργια μηχανή Ripple της Νespresso όπου παράλληλα θα μπορούν οι επισκέπτες να διακοσμήσουν με σχέδια της επιλογής τους το ρόφημά τους!

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, από τις 11:00 το πρωί μέχρι και το απόγευμα, όσοι επισκεφθούν το ανανεωμένο κατάστημα των Public θα έχουν τη δυνατότητα να δροσιστούν με φρέσκα smoothies φράουλας στο ειδικά διαμορφωμένο bar της Ninja. Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα στο κατάστημα θα γίνεται επίδειξη των τεσσάρων τεχνολογιών καθαρισμού και άλλων πολλαπλών δυνατοτήτων της WD210EU σκούπας Stick της SHARK. Η υπερσύγχρονη αυτή σκούπα έχει τη δυνατότητα να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει ταυτόχρονα απορροφώντας υγρά, βρωμιές και σκουπίδια για να αφήσει πίσω της μια πεντακάθαρη επιφάνεια.

Παράλληλα, το Σάββατο από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα, στο χώρο του καταστήματος θα βρίσκονται εξειδικευμένα άτομα από την εταιρεία συσκευών μασάζ Therabody που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις ολοκαίνουργιες συσκευές Τheragun Sense & Relief, οι οποίες προσφέρουν γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από καθημερινούς πόνους, ένταση και δυσκαμψία.

Επιπλέον των πιο πάνω, οι πελάτες του καταστήματος θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν μοναδικές προσφορές σε διάφορα προϊόντα όπως για παράδειγμα βιβλία, παιχνίδια και είδη γραφικής ύλης με τιμές που ξεκινούν από μόλις 1€! Επιπρόσθετα, με κάθε απόδειξη αγοράς αυτού του τετραήμερου στο εν λόγω κατάστημα, τα Public θα ανταμείβουν τους καταναλωτές με δωροεπιταγή αξίας 30% της συνολικής αξίας αγορών τους για εξαργύρωση σε μελλοντικές αγορές.

Τα Public ο κορυφαίος omnichannel retailer στην Ελλάδα και την Κύπρο αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό που συνδυάζει ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία με κορυφαίες προτάσεις προϊόντων πολιτισμού, τεχνολογίας και οικιακών συσκευών, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που διευκολύνουν και υποστηρίζουν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Τα καταστήματα Public εισάγουν εντυπωσιακές καινοτομίες που εντάσσονται στην omnichannel στρατηγική της εταιρείας, η οποία συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά καταστήματα με το ecommerce και την τεχνολογία.

Πυρκαγιά/Φαρμακάς: Προσπάθειες να αποτραπεί επέκταση φωτιάς στο Δάσος Μαχαιρά - Τερματίστηκαν οι ρίψεις από αέρος

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Υπήρχε ένταλμα σύλληψης του πρώην συζύγου - Πειθαρχική έρευνα για 7 αστυνομικούς

ΑΚΕΛ: Η δήλωση Χριστοδουλίδη για Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες μας εκθέτει διεθνώς

Politico: Η γαλλική πολιτική σκηνή θυμίζει τηλεοπτικό ριάλιτι - Αναμένεται μεγάλο δράμα ενόψει των εκλογών