Red Summer Deals: Η Altamira Real Estate εγκαινιάζει τη νέα καλοκαιρινή της εκστρατεία

Δημοσιεύθηκε 28.7.2023
Ακίνητα σε έκπτωση μέχρι και 70% σε όλη την Κύπρο

Η Altamira Real Estate εγκαινιάζει αυτή την εβδομάδα τη νέα καλοκαιρινή της εκστρατεία «Red Summer Deals», παρουσιάζοντας ακίνητα σε τιμές έκπτωσης μέχρι και 70%.

Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας θα διατεθούν συνολικά 100 ακίνητα που έχει επιλέξει η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate, ξεκινώντας με τα πρώτα 31 οικιστικά και γεωργικά τεμάχια γης.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες όλα τα ακίνητα της εκστρατείας

Πρόκειται για 31 οικιστικά και γεωργικά τεμάχια γης σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, από συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται η εταιρεία και τα οποία διατίθενται σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Τα ακίνητα βρίσκονται σε περιοχές που παρέχουν όλων των ειδών υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις στις γύρω κοινότητες, τον αυτοκινητόδρομο αλλά και σε όμορφες παραλίες του νησιού.

Τα ακίνητα αξιολογούνται ως μοναδικές ευκαιρίες για επένδυση τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και για ιδιώτες, αφού είναι έτοιμα για άμεση αξιοποίηση. Παράλληλα, το μεγάλο εμβαδόν τους, προσφέρει ευελιξία στους υποψήφιους αγοραστές, δίνοντάς τους πολλαπλές δυνατότητες αξιοποίησης. Ενδεικτικά, μπορούν να αξιοποιηθούν για την ανέγερση κατοικίας ή/και οικιστικών συγκροτημάτων, καλλιέργεια αλλά και για ποικίλες εναλλακτικές χρήσεις, όπως η κατασκευή γεωργικών αποθηκών και η εγκατάσταση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη μέχρι 22 Αυγούστου 2023 και ώρα 10 το πρωί.

Η εκστρατεία «Red Summer Deals» παρουσιάζει τα ακίνητα σε επιφυλασσόμενες τιμές (reserve prices), συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους, υποβάλλοντας προσφορές που αρχίζουν πάνω από την αναγραφόμενη τιμή.

Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Αποδεκτές γίνονται μόνο προσφορές πάνω από την αναγραφόμενη τιμή, ενώ χαμηλότερες προσφορές θα απορρίπτονται αυτόματα. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate στο 8000 8200.

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας και μείνετε συντονισμένοι για να βλέπετε πρώτοι τις νέες προσφορές της Altamira Real Estate!

Έρευνα: Μικρό το ποσοστό των Ευρωπαίων που θέλει έξοδο από την ΕΕ - Παραμονή και στη ζώνη του ευρώ

Σχέδιο «Ηλεκτροκίνηση με τα 1000»: Επεκτείνεται μέχρι τις 31 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων

ΔΗΣΥ για ΑΚΕΛ: Εγκλωβισμένο στις δικές του μόνιμες αγκυλώσεις

ΔΗΣΥ για ΑΚΕΛ: Εγκλωβισμένο στις δικές του μόνιμες αγκυλώσεις