Ζέστη έξω δροσιά μέσα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 10.7.2023
Ζέστη έξω δροσιά μέσα

Στο κόκκινο ο δείκτης του θερμόμετρου, και με την αφόρητη ζέστη ψάχνουμε μια ανάσα δροσιάς.

Η όαση που ψάχνουμε όμως δεν είναι σε μια παραλία, αλλά στο σπίτι μας, και όσο η θερμοκρασία αυξάνεται, άλλο τόσο αυξάνεται και η ένα κλιματιστικό κορυφαίας τεχνολογίας από τα Public. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από τη στιγμή που επιστρέφεις στο σπίτι και μπορείς να απολαύσεις τη δροσιά που προσφέρει το κλιματιστικό Inverter BOSCH Series 4 με Ιονιστή και WiFi.

Λειτουργεί αθόρυβα, με ενεργειακή κλάση Α+++ και εκπληκτική απόδοση 9.000 BTU. Μάθε ακόμη πως η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού διαθέτει σύστημα αυτοκαθαρισμού, χωρίς να χρειάζεται τακτική συντήρηση. Μπορείς επίσης να απολαύσεις αισθητική που συναρπάζει μέσω μιας μινιμαλιστικής σχεδίασης και της ανώτερης ποιότητας κατασκευής.

Αν ακόμα δεν σε έχουν πείσει αυτά, μάθε πως με το κλιματιστικό Bosch παίρνεις 7 χρόνια εγγύηση, αλλά και υπηρεσίες αξίας 100€ σε 2 επισκέψεις για γενική συντήρηση. Γνώριζες ακόμα, πως το κλιματιστικό απομακρύνει από τον αέρα μυρωδιές, σκόνη και καπνό, προσφέροντας μια υγιεινή και φρέσκια ατμόσφαιρα; Επίσης, διαθέτει έξυπνες λειτουργίες, συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32. Απόλαυσε τέλειο αέρα για μια καλύτερη ζωή.

Βρες το κλιματιστικό Inverter BOSCH Series 4 σε όλα τα καταστήματα Public και online στο public.cy.

Guardian: Συναγερμός στην Ευρώπη με εμπρησμούς και δολιοφθορές από Ρωσία

Guardian: Συναγερμός στην Ευρώπη με εμπρησμούς και δολιοφθορές από Ρωσία

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απαντά στις αντιδράσεις: «Πήγα στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με προσωπικά μου έξοδα»

Πολιτική κρίση στο Ισραήλ: Ο Μπένι Γκαντζ κατέθεσε πρόταση για διάλυση της Βουλής και πρόωρες εκλογές