Alpha Bank Cyprus Ltd: Ενισχύει με σχολικά είδη τα παιδιά του Hope for Children

Δημοσιεύθηκε 1.6.2023
Alpha Bank Cyprus Ltd: Ενισχύει με σχολικά είδη τα παιδιά του Hope for Children
Η Alpha Bank Cyprus Ltd, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, στηρίζει τον διεθνή ανθρωπιστικό, ανεξάρτητο Οργανισμό “Hope for Children” CRC Policy Centre (HFC)

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, στηρίζει τον διεθνή ανθρωπιστικό, ανεξάρτητο Οργανισμό Hope for Children CRC Policy Centre (HFC) που έχει ως κύριο σκοπό την υπεράσπιση και προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Η Τράπεζα στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, ενίσχυσε οικονομικά τον Οργανισμό για την κάλυψη των αναγκών σε σχολικά είδη για τη νέα σχολική χρονιά, των παιδιών που φιλοξενούνται στα “Σπίτια της Ελπίδας”, τις παιδικές στέγες του HFC όπου διαμένουν ασυνόδευτα παιδιά που βρίσκονται υπό την κηδεμονία της Διευθύντριας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Με αυτή της την κίνηση, η Alpha Bank Cyprus Ltd υλοποίησε ακόμα μία πράξη κοινωνικής συνεισφοράς, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, προωθώντας την ανάγκη για διασφάλιση και προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών.

LIve: Ευρωεκλογές - Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες στο Συνεδριακό Κέντρο

LIve: Ευρωεκλογές - Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες στο Συνεδριακό Κέντρο

Παραδοχή Γαλαταριώτη: «Τον Μάρτιο το ΤΕΠΑΚ πλήρωσε παράνομα το προσωπικό του»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ