Ελάτε να ζήσουμε μια FUNταστική ημέρα για καλό σκοπό

Δημοσιεύθηκε 28.3.2023
Ελάτε να ζήσουμε μια FUNταστική ημέρα για καλό σκοπό
Η Τράπεζα Κύπρου και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος, σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη χαρά και διασκέδαση, στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης Nicosia Mall.

Διασκεδαστικά παιγνίδια, λιχουδιές και ροφήματα, facepainting, μοναδικά προϊόντα, χειροτεχνίες, ψυχαγωγία με σκούτερ και πολλά άλλα, σας περιμένουν στο Nicosia Mall. Σ’ αυτό το μοναδικό Fun Day, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν για λίγο πυροσβέστες, αστυνομικοί, αρχαιολόγοι ή καλλιτέχνες, να ταξιδέψουν σε μια χώρα με ξυλοπόδαρους, αγαπημένους ήρωες, ρομπότ, μουσική, παιχνίδια και βαρκάδες.

Παρακολουθήστε έναν μοναδικό φιλανθρωπικό αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Εθνική Ενόπλων, μεταξύ των ωρών 12 – 2 μ.μ.

Το ολοήμερο Fun Day θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 10:30 - 17:00, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πορείας Χριστοδούλας.

Θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν οικονομικά τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, για συνέχιση και αναβάθμιση των δωρεάν υπηρεσιών του προς τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου.

Nα είστε εκεί!

Ασφαλιστικές: Δεν πληρώνουν στον ΟΑΥ τα χρωστούμενα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασφαλιστικές: Δεν πληρώνουν στον ΟΑΥ τα χρωστούμενα