Η IKEA ανακαλεί προληπτικά το BLÅVINGAD

Δημοσιεύθηκε 21.3.2023
Η IKEA ανακαλεί προληπτικά το BLÅVINGAD
Η IKEA προτρέπει όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν το παιχνίδι ψαρέματος BLÅVINGAD να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν λόγω πιθανού τραυματισμού από κατάποση μικροαντικειμένων και να επικοινωνήσουν με την IKEA για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Η ασφάλεια των καταναλωτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την IKEA. Ως εκ τούτου ανακαλούμε προληπτικά το παιχνίδι ψαρέματος BLÅVINGAD, λόγω πιθανού τραυματισμού από κατάποση μικροαντικειμένων. Η IKEA αναπτύσσει τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα αξιολόγησης κινδύνου και δοκιμών, για να βεβαιωθεί ότι τα προϊόντα πληρούν όλους τους ισχύοντες νόμους και τα πρότυπα στις αγορές όπου πωλούνται.

Παρόλα αυτά, έχει πέσει στην αντίληψή μας ότι τα μικρά πριτσίνια του παιχνιδιού μπορεί να χαλαρώσουν, γεγονός που πιθανόν οδηγήσει σε τραυματισμό από κατάποση μικροαντικειμένων, ειδικά για τα μικρότερα παιδιά. Ως εκ τούτου, ανακαλείται το παιχνίδι ψαρέματος BLÅVINGAD. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένα περιστατικό τραυματισμού από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το παιχνίδι ψαρέματος BLÅVINGAD μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα IKEA για πλήρη επιστροφή χρημάτων χωρίς να απαιτείται απόδειξη αγοράς.

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΙΚΕΑ στο τηλέφωνο 22502502 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ikea.com.cy

Μάκης Κεραυνός σε τραπεζίτες: Μειώστε τα δανειστικά επιτόκια

Υπόθεση Αββακούμ: Την οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία αρχιμανδρίτη Νεκτάριου ζητά η Αστυνομία

Τερματίζεται η λειτουργία του Κλάδου Οικοδομών Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας - Στον ΕΟΑ οι εξουσίες