Το TELETHON σου προσφέρει μια απίθανη ευκαιρία για να απολαύσεις το Παρίσι!

Δημοσιεύθηκε 20.3.2023
Το TELETHON σου προσφέρει μια απίθανη ευκαιρία για να απολαύσεις το Παρίσι!

Γι' άλλη μια χρονιά τo TELETHON Κύπρου, η PETROLINA και η συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd, σε συνεργασία με την TUS Airways, μας πάνε στο Παρίσι, με τα «Φτερά της Ελπίδας»! Με αναχώρηση από την Κύπρο, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και επιστροφή τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, απολαμβάνουμε τρεις νύχτες στην «Πόλη του Φωτός» και στηρίζουμε το TELETHON Κύπρου και το έργο του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου.

Η τιμή του πακέτου ανέρχεται στα €545 το άτομο, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Οι κρατήσεις για το ταξίδι έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στη Louis Travel στον τηλ. 77778555.

Το πακέτο περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο με αποσκευή 20 κιλών και χειραποσκευή 8 κιλών, διαμονή για τρία βράδια σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρόγευμα, όλες τις μεταφορές από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο, όλους τους φόρους καθώς και μια τρίωρη πανοραμική ξενάγηση στην πόλη με ξεναγό στα ελληνικά.

Κύριος χορηγός της εκδήλωσης είναι η PETROLINA και η συνδεδεμένη της εταιρεία PPT Aviation Services LTD, οι οποίοι στηρίζουν διαχρονικά τον φιλανθρωπικό θεσμό του TELETHON. Χορηγός Αερομεταφορέα είναι η TUS Airways. Την εκδήλωση στηρίζουν η Louis Travel και η Hermes Airports.

Μεγάλος Χορηγός του TELETHON είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγός επικοινωνίας ο ALPHA Κύπρου.

Σε απευθείας δική ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο δήμαρχος Αγίας Νάπας – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Στο ρινγκ όλες οι θεσμικές διαφωνίες: Συνέχεια στην εκδίκαση της νομικής σύγκρουσης Εισαγγελέα - Ελεγκτή

Τετράωρη διακοπή του delivery και των υπαίθριων εργασιών το μεσημέρι λόγω υψηλών θερμοκρασιών

10 χρόνια… «αγοράζουμε» πτητικά μέσα: Ο «φωτογραφικός» διαγωνισμός και οι καταγγελίες στην Αρχή κατά της Διαφθοράς