Βάσσος Ηλιάδης Λτδ: «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος»

Δημοσιεύθηκε 3.2.2023
Βάσσος Ηλιάδης Λτδ: «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος»

Στην εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ απονεμήθηκε το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για το 2022, στο πλαίσιο των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, και το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ ο κ. Ντίνος Χαραλάμπους, Corporate Affairs Manager της εταιρείας.

Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα των ενεργειών της εταιρείας να συμβάλει αποφασιστικά στη μείωση του συνόλου των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τις δραστηριότητες του οργανισμού.

Ο κ. Ντίνος Χαραλάμπους ανάφερε ότι η προσπάθεια θα είναι συνεχείς, εμπλέκοντας τόσο το σύνολο των εργαζομένων αλλά και τους συνεργάτες μας για την επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων.

Η επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ: Η διάσωση υπό όρους της Αννίτας Δημητρίου και τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα

Στο μεταίχμιο ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Ο προνομιακός συνομιλητής του Νίκου Χριστοδουλίδη

Πυρκαγιά/Φαρμακάς: Προσπάθειες να αποτραπεί επέκταση φωτιάς στο Δάσος Μαχαιρά - Τερματίστηκαν οι ρίψεις από αέρος

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Υπήρχε ένταλμα σύλληψης του πρώην συζύγου - Πειθαρχική έρευνα για 7 αστυνομικούς