«Κόντρα στην ακρίβεια» με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου

Δημοσιεύθηκε 11.8.2022
«Κόντρα στην ακρίβεια» με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου
Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου πάνε «Κόντρα στην ακρίβεια» και βρίσκονται συνεχώς δίπλα στο καταναλωτικό κοινό με ενέργειες που αξίζουν. Πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου κατεβάζουν κι άλλο τις τιμές σε εκατοντάδες επώνυμα προϊόντα.

Παρά τη συνεχή αύξηση στις τιμές των προϊόντων, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου προσφέρουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους επώνυμα προϊόντα όπως Pampers, Dixan, Comfort, Dettol, Always, Nescafé, και πολλά άλλα, σε χαμηλότερες τιμές, έτσι ώστε να απολαμβάνουν όλα όσα θέλουν, χωρίς συμβιβασμούς. Για την εταιρεία είναι σημαντική η συνεχής στήριξη της κοινωνίας με κάθε τρόπο, γι’ αυτό και λαμβάνει μέτρα τα οποία έχουν πραγματικό αντίκτυπο στα άτομα που την εμπιστεύονται για τα καθημερινά τους ψώνια.

Με απώτερο σκοπό να προσφέρουν στο κοινό που τους εμπιστεύεται μια εξαιρετική εμπειρία αγορών, μέσα από υπηρεσίες και προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου συνεχίζουν να καλύπτουν όλες τις προσδοκίες και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή διατηρώντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών τους.

Οι πελάτες των Υπεραγορών Παπαντωνίου θα αναγνωρίσουν τα προϊόντα που εμπίπτουν στη συγκεκριμένη κατηγορία από την ειδική σήμανση, που θα δουν στα ράφια των υπεραγορών.

Χριστοδουλίδης προς εταιρείες που καθυστερούν την υλοποίηση έργων: «Το κράτος δεν εκβιάζεται, δεν θα μείνει απλά να βλέπει»

Η Ανδριάνα Νικολάου ζητά δικαιοσύνη και διαφάνεια από τους θεσμούς για την υπόθεση του γιου της, Θανάση

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λινούς και Φλάσου - Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις οι δυνάμεις πυρόσβεσης (φώτος)

Moody