Αντηλιακή προστασία On The Move

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 27.6.2022
Αντηλιακή προστασία On The Move
Μια δραστήρια καθημερινότητα χρειάζεται και την απαραίτητη προστασία, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, γι' αυτό η Frezyderm έρχεται να δώσει λύση με το νέο αντηλιακό spray Frezyderm Sun Screen On the Μove το οποίο εφαρμόζεται πάνω από μακιγιάζ αλλά και στα μαλλιά...

Με το νέο αντηλιακό spray Frezyderm On the Move

Μια δραστήρια καθημερινότητα χρειάζεται και την απαραίτητη προστασία, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, γι’ αυτό η Frezyderm έρχεται να δώσει λύση με το νέο αντηλιακό spray Frezyderm Sun Screen On the Μove το οποίο εφαρμόζεται πάνω από μακιγιάζ αλλά και στα μαλλιά.

Πρόκειται για ένα super fine mist αντηλιακό spray, υψηλής ηλιοπροστασίας με τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια. Χάρη στην ανάλαφρη υφή mist που διαθέτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάνω απ’ το μακιγιάζ χωρίς να το αλλοιώνει.

Παράλληλα με την ματ όψη στην επιδερμίδα και  την οπτική βελτίωση των ρυτίδων, χαρίζει και ενυδάτωση στην επιδερμίδα καθώς και ενίσχυση του δερματικού φραγμού χάρη στην σύνθεση του Sun Screen On the Move με Flowers Essence.

Το Sun Screen On the Move εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στα δύσκολα σημεία, όπως τα αυτιά και ο λαιμός. Μπορείς επίσης να το ψεκάσεις και στα μαλλιά, χωρίς να επηρεάζει το styling.

Ακόμη και αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, με δυσανεξία στα συμβατικά αντηλιακά, είναι η ιδανική επιλογή. Στην πόλη, στη βόλτα, στην παραλία, στην εξοχή, σε συντροφεύει παντού με την πρακτική συσκευασία του, για να σου προσφέρει Express προστασία και non-stop ευκολία.

Αυτό το καλοκαίρι, το νέο Frezyderm On The move θα σε ακολουθεί παντού, θα γίνει η σκιά σου.

Τα προϊόντα Frezyderm διατίθενται στα φαρμακεία και online στο  www.EvZeen.com από την εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης μέλος του Ομίλου MSJ.

Δείτε όλα τα προϊόντα στο www.frezyderm.com.cy

Βρείτε μας στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/FrezydermCyprus

Instagram: https://www.instagram.com/frezyderm_cy/