Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης 2022 του Intercollege

Δημοσιεύθηκε 1.7.2022
Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης 2022 του Intercollege
Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ανοικτό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας η Τελετή Αποφοίτησης 2022 του Intercollege παρουσία πλήθους κόσμου

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο ανοικτό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας η Τελετή Αποφοίτησης 2022 του Intercollege παρουσία πλήθους κόσμου, της ηγεσίας της ακαδημαϊκής κοινότητας του Κολλεγίου αλλά και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Απευθυνόμενος στις νέες και νέους αποφοίτους κατά την τελετή αποφοίτησης ο Δρ. Αιμίλιος Α. Σολωμού, Πρόεδρος του Κολλεγίου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Σαν Intercollege θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε δώσει στους απόφοιτους και της φετινής χρονιάς όλα τα εφόδια για την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων τους. Στόχος μας ήταν και είναι πάντοτε να προσφέρουμε στους νέους και νέες που αποφασίζουν να συνεχίζουν τις σπουδές τους στην Κύπρο ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με όλες τις αναγκαίες κτιριακές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό καθώς και προσοντούχο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Εκ μέρους των αποφοίτων, απηύθυνε χαιρετισμό η Άννα Αδάμου, του προγράμματος «Ναυτική Επιστήμη», του Intercollege η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σήμερα επιβραβεύονται οι κόποι και οι προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων φοίτησής μας. Μας αξίζει λοιπόν, ένα μεγάλο μπράβο και ευχές για μια πετυχημένη σταδιοδρομία και ευτυχία στη ζωή. Σήμερα επίσης, επιβραβεύονται οι αγώνες των γονιών μας που τόσο μας στήριξαν, και σήμερα στέκονται εδώ να μας καμαρώνουν περήφανοι και συγκινημένοι. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και σε εσάς, αγαπητοί μας γονείς, για τους δικούς σας αγώνες και προσπάθειες».

4259176758923701 20220701 interollege graduation01

Κύριος ομιλητής της τελετής ήταν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, κύριος Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, ότι: «Το πιο σημαντικό είναι οι νέοι να κατευθύνονται με τα θέλω τους και οι πιο μεγάλοι, είτε γονείς είτε εκπαιδευτικοί, να τους δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτά τα θέλω. Οι σημερινοί απόφοιτοι του Intercollege και της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου έχουν όλα τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν είτε σε καριέρα στη θάλασσα είτε σε καριέρα στην ξηρά.

Εμείς είμαστε δίπλα τους να τους ενημερώσουμε σωστά, να τους προσφέρουμε τα εφόδια για να υπηρετήσουν τον τομέα της Ναυτιλίας που όντως έχει τεράστιες προοπτικές και μέσα από τις νέες προσεγγίσεις είτε της πράσινης μετάβασης είτε της ψηφιακής, θεωρώ ότι οι δεξιότητες είναι απαραίτητες για να μπορέσουν με αποτελεσματικότητα να εκπληρώσουν το έργο τους.

Ακολούθησε η απονομή βραβείων Καλύτερης Ακαδημαϊκής Επίδοσης, ενώ η Τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή και την επικύρωση των πτυχίων και των διπλωμάτων.

Παρουσιαστές της φετινής Τελετής Αποφοίτησης ήταν ο Άγγελος Ιακωβίδης και η Φανή Παπαμιχαήλ.

Ελληνοκύπριοι νέοι μένουν κατεχόμενα για να γλυτώσουν την ακρίβεια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνοκύπριοι νέοι μένουν κατεχόμενα για να γλυτώσουν την ακρίβεια

Πότε πρέπει να διώκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Πότε πρέπει να διώκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Το σκοτεινό ηλεκτρονικό ίχνος του Ταλ Ντίλιαν

Το σκοτεινό ηλεκτρονικό ίχνος του Ταλ Ντίλιαν

Έγκλημα διαρκείας στον Έβρο: Συγκλονίζει η ιστορία της πεντάχρονης Μαρίας - Πέθανε από τσίμπημα σκορπιού και παραμένει άταφη εδώ και...
ΕΛΛΑΔΑ