Η Eurobank Κύπρου στηρίζει τους φοιτητές χρηματοοικονομικών προσφέροντας πρακτική άσκηση στους νικητές του διαγωνισμού CFA Research Challenge

Δημοσιεύθηκε 20.6.2022

Την ευκαιρία να εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες αγοράς, μέσα από πρόγραμμα πληρωμένης πρακτικής άσκησης στην τράπεζα, προσφέρει η Eurobank Κύπρου στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου που αναδείχθηκαν νικητές στον διαγωνισμό CFA Research Challenge που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου (CFA Society of Cyprus) στη Κύπρο.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η Eurobank Κύπρου έχει προσφέρει πρόγραμμα πληρωμένης πρακτικής άσκησης για 3 μήνες στους φοιτητές που απαρτίζουν τη νικήτρια ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Με αυτό τον τρόπο, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει από τις σπουδές και τον διαγωνισμό σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων.

Σε δήλωσή του, ο CEO της Eurobank Κύπρου, κ. Μιχάλης Λούης, αναφέρει: «Ο διαγωνισμός CFA Research Challenge προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία στους φοιτητές να εργαστούν ως επαγγελματίες, πραγματοποιώντας χρηματοοικονομική ανάλυση και παρουσίαση ενός επιχειρηματικού μοντέλου. Ως Eurobank Κύπρου στηρίζουμε έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου, συμβάλλοντας στην περαιτέρω εξοικείωση των φοιτητών με τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς».

Υπό καταρρακτώδη βροχή και μουσική από αντικυβερνητικούς το διάγγελμα Σούνακ - Πρόωρες εκλογές στις 4 Ιουλίου

Aνάλυση SkyNews: Γιατί ο Σούνακ κήρυξε πρόωρες εκλογές στη Βρετανία

Aνάλυση SkyNews: Γιατί ο Σούνακ κήρυξε πρόωρες εκλογές στη Βρετανία

Μπηχτή Αννίτας σε Χριστοδουλίδη: Να ρωτηθεί ο ίδιος για το τι πρεσβεύει και που ανήκει