Υπεραγορές Αλφαμέγα: Βραβείο Best Workplace από τα IΝ Business Awards 2021

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 15.4.2022
Υπεραγορές Αλφαμέγα: Βραβείο Best Workplace από τα IΝ Business Awards 2021
Ένας από τους μεγάλους νικητές των IN Business Awards 2021 αναδείχθηκαν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, αποσπώντας το βραβείο Best Workplace...

Άλλο ένα σημαντικό βραβείο για τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού της αλυσίδας

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα διακρίθηκαν ως ο καλύτερος εργοδότης προτίμησης για το έτος 2021, καθώς συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στη συγκεκριμένη κατηγορία, τόσο από την αρμόδια επιτροπή του θεσμού όσο και από την ψηφοφορία που βρισκόταν σε εξέλιξη το προηγούμενο διάστημα για το κοινό.

Τα IN Business Awards αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς ανάδειξης του ευ επιχειρείν στην Κύπρο, καθώς στηρίζουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές.

Από την αρχή της λειτουργίας τους, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα είχαν θέσει ψηλά στις προτεραιότητές τους τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων τους και την παροχή ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος. Σήμερα, παρά το γεγονός ότι αποτελούν τη μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο,  με περισσότερους από 2000 εργαζόμενους, οι Αλφαμέγα εξακολουθούν να λειτουργούν ως μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δίνει σημασία στον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά. Πέραν της ορθής και έγκαιρης καταβολής όλων των ωφελημάτων στο προσωπικό της, η Εταιρεία προσφέρει στους ανθρώπους της μια σειρά από προνόμια, που την καθιστούν εργοδότη προτίμησης στη συνείδηση των εργαζομένων της και όχι μόνο, ενώ διατηρεί συνεχή επικοινωνία με το προσωπικό της, μεταξύ άλλων, μέσω SMS και κλειστού facebook group. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει Επιτροπή Ισότητας, ρόλος της οποίας είναι η διασφάλιση παροχής ίσων ευκαιριών ανάπτυξης, εκπαίδευσης και ανέλιξης, ενώ λειτουργεί Ακαδημία η οποία εντοπίζει, αξιολογεί και εκπαιδεύει το προσωπικό που είναι σε θέση να αναλάβει θέσεις προαγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέραν του συγκεκριμένου βραβείου, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα έχουν λάβει αριθμό διακρίσεων για θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, αποκτώντας δικαίως τη φήμη του εργοδότη επιλογής.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Μάριος Αντωνίου, ανέδειξε ότι «στις Υπεραγορές Αλφαμέγα τίποτα δεν μας κάνει πιο περήφανους από το να βλέπουμε δικούς μας ανθρώπους να αναπτύσσονται, να αποκτούν δεξιότητες και να μπορούν να αναλαμβάνουν υπεύθυνες θέσεις εντός του Οργανισμού. Βραβεία όπως αυτό του Best Workplace από τα IN Business Awards αποτελούν αναγνώριση των προσπαθειών μας για συνεχή εξέλιξη και ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων μας, την ψυχή των Υπεραγορών Αλφαμέγα. Δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να μεριμνούμε για το καλύτερο περιβάλλον και συνθήκες για τους εργαζόμενούς μας».

Γκουτέρες: Δεσμευτικές οι αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου - Όλες οι πλευρές να συμμορφωθούν

Εντολή από το Διεθνές Δικαστήριο να σταματήσει το Ισραήλ την επίθεση στη Ράφα - «Θα συνεχίσουμε» λέει το Τελ Αβίβ

Γραφείο Νετανιάχου: Ψευδείς και εξωφρενικές οι κατηγορίες για γενοκτονία στη Γάζα

Κατά της εξαγοράς της Ελληνικής από την Eurobank, η ΕΤΥΚ - Προσέφυγε στο Διοικητικό Δικαστήριο