Έκδοση Τίτλων Ιδιοκτησίας σε χρόνο ρεκόρ από την εταιρεία Antonis Zenios Developments Ltd

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 11.1.2021

Η εταιρεία ανάπτυξης γης ANTONIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD συνεχίζοντας δυναμικά την 50χρονη πορεία της στον χώρο της ανάπτυξης γης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έκδοση των ξεχωριστών Τίτλων Ιδιοκτησίας του έργου ENGOMI CENTRAL στην Έγκωμη και την μεταβίβαση τους στους πελάτες της. Το γεγονός αυτό έγινε σε διάστημα μόνο 12 μηνών από την αποπεράτωση του έργου και παράδοση των διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες τους το οποίο αποτελεί χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της Κυπριακής αγοράς.

Η εταιρεία έχει επίσης πρόσφατα αποπερατώσει και παραδώσει στους πελάτες της τα έργα ACHILLION στην Έγκωμη και CITY VIEW στην Ακρόπολη πάντα με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που την διέπει.

Η εταιρεία ANTONIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD διαθέτει προς πώληση ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα 1oς, 2, 3ων υπνοδωματίων στην περιοχή Μοντ Παρνάς στην Έγκωμη καθώς και διαμερίσματα 4ων & 5 υπνοδωματίων σε ανεγειρόμενα έργα στις καλύτερες τοποθεσίες της Έγκωμης.

20210111_antoniszenios01

Πληροφορίες:

ANTONIS ZENIOS DEVELOPMENTS LTD
Τηλ. 22 352242
www.antoniszenios.com

Δέκα εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες στο Φαρμακά – Εκκενώνονται μεμονωμένες κατοικίες

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Υπήρχε ένταλμα σύλληψης του πρώην συζύγου - Πειθαρχική έρευνα για 7 αστυνομικούς

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε έρευνα για ολιγωρία Αστυνομίας στη γυναικοκτονία στην Πάφο

Σε πυρόπληκτες περιοχές της Πάφου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τετάρτης οι αποζημιώσεις

Πολεοδομικός αχταρμάς στην περιοχή Ιδαλίου - Αντιδράσεις για μονάδα διέλασης αλουμινίου