Πετρολίνα: Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 10.12.2020
Πετρολίνα: Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή
Η Πετρολίνα, με τη νέα της προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε ποτήρια Spiegelau για κάθε στιγμή, για κάθε εποχή», προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα προϊόντα Spiegelau με έκπτωση έως και 74% στην ενδεικτική λιανική τιμή του προϊόντος...

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

Πρόκειται για νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Μικρής Διάρκειας (continuity program) το οποίο θα έχει διάρκεια 15 εβδομάδων. Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης P-EnergyMax αξίας €10 σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni, θα δίνεται ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας οκτώ κουπόνια στο ειδικό φυλλάδιο που θα δίνεται στα πρατήρια, οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν αγοράζοντας με έκπτωση, μέχρι και 74% στην ενδεικτική λιανική τιμή, ένα προϊόν Spiegelau.

Η σειρά αποτελείται από έξι είδη προϊόντων Spiegelau. Τέσσερα διαφορετικά είδη ποτηριών και μία τσαγιέρα, φτιαγμένα από διπλό γυαλί, κατάλληλα για κρύα και ζεστά ροφήματα και μία καράφα. Η συγκέντρωση των κουπονιών μπορεί να γίνει μέχρι τις 14 Μαρτίου 2021, ενώ η εξαργύρωσή τους μέχρι τις 20 Μαρτίου 2021.

Η εταιρεία Spiegelau δραστηριοποιείται από το 1521, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής γυαλιού για την κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας ποτηριών και άλλων γυάλινων σκευών, που ταιριάζουν ιδανικά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.petrolina.com.cy.

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στη Λευκωσία - Θα δει τους ηγέτες χωριστά, εκτός Κύπρου

Ένας νεκρός από τη μεγάλη φωτιά στην Ηλεία - Μάχες με επικίνδυνες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιερά Σύνοδος θέτει τέλος στο τρέξιμο ιερέων κατά την πρώτη Ανάσταση του Μεγάλου Σαββάτου