Νέα KitKat Gold: Όταν η γεύση συναντά το στυλ!

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 6.11.2020
Νέα KitKat Gold: Όταν η γεύση συναντά το στυλ!
Η νέα KitKat Gold είναι εδώ, για να απογειώσει τα διαλείμματά μας. Η Nestlé, με περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρίας στα μυστικά της σοκολάτας  καινοτομεί και πάλι και δημιουργεί τη νέα KitKat Gold που προσφέρει έναν γευστικό συνδυασμό τραγανής γκοφρέτας με απαλή σοκολάτα γάλακτος, επικαλυμμένης με κρεμώδη λευκή σοκολάτα και νότες καραμέλας...

Η νέα KitKat Gold είναι εδώ, για να απογειώσει τα διαλείμματά μας.

Μετά από το πιο απρόσμενο διάλειμμα’ που μας πρόσφερε η KitKat Ruby και KitKat Matcha, η KitKat Gold μας προσκαλεί να κάνουμε ένα ‘διάλειμμά με στυλ’! Η νέα ξεχωριστή γεύση της KitKat, έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις με το χρυσό της περιτύλιγμα, και μας καλωσορίζει σε ένα μοναδικό κόσμο απόλαυσης.

20201106_kitkat01

Επίσημος διανομέας των σοκολατών KitKat είναι η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

Κάνε ένα διάλειμμα με στυλ!
#BreakInStyle
@KitKatGreece

Μάκης Κεραυνός σε τραπεζίτες: Μειώστε τα δανειστικά επιτόκια

Υπόθεση Αββακούμ: Την οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία αρχιμανδρίτη Νεκτάριου ζητά η Αστυνομία