Υπεραγορές Αλφαμέγα: Ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με πιστοποίηση ISO

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 30.9.2021
Υπεραγορές Αλφαμέγα: Ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με πιστοποίηση ISO
Πιστοποίηση για την πολιτική και τα μέτρα που εφαρμόζουν, με στόχο να προσφέρουν ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον στους εργαζόμενούς τους, έλαβαν πρόσφατα οι Υπεραγορές Αλφαμέγα...

• Η μοναδική αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο με πιστοποίηση ISO 45001:2018

• Η πιστοποίηση ISO 45001:2018 ενισχύει περαιτέρω το αίσθημα υγείας και ασφάλειας για προσωπικό και ευρύτερο κοινωνικό σύνολο

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε από την TÜV AUSTRIA Cyprus για το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 45001:2018. Στόχος του είναι να εκμηδενίσει το ενδεχόμενο ατυχημάτων και να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα ασφάλειας στους χώρους εργασίας, επιβεβαιώνοντας τον σεβασμό των επιχειρήσεων τόσο προς τους εργαζόμενους, όσο και προς τους συνεργάτες και πελάτες τους.

H παράδοση του πιστοποιητικού ISO 45001:2018 στις Υπεραγορές Αλφαμέγα έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ακρόπολη.

Το πιστοποιητικό παρέλαβε ο Υπεύθυνος Συστημάτων Ασφάλειας και Υπεύθυνος Διαχείρισης ISO:45001 των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Κωνσταντίνος Ορφανουδάκης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόκτηση μιας τόσο σημαντικής πιστοποίησης. Όπως ανέδειξε, «το γεγονός ότι λαμβάνουμε την πιστοποίηση αυτή εν μέσω πανδημίας, σε μια περίοδο ιδιαίτερα ευαίσθητη σε ό,τι αφορά το θέμα της υγείας και ασφάλειας, αποδεικνύει έμπρακτα την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα απέναντι στους ανθρώπους τους, αλλά και στο κοινό. Με την εν λόγω πιστοποίηση διασφαλίζεται η αποτροπή επαγγελματικών κινδύνων για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές μας μέχρι τους επισκέπτες και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Επίσης, με την πιστοποπιηση αυτή επιτυγχάνεται η βελτίωση των συνολικών επιδόσεων υγείας και ασφάλειας στην εργασία. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θα εξακολουθήσουμε να τηρούμε τα πλέον ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Υπεραγορές Αλφαμέγα είναι η μοναδική αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο που είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο ISO 45001:2018.

Πόση αξιοπιστία έμεινε στον Νίκο Χριστοδουλίδη όσον αφορά το Κυπριακό;

Πόση αξιοπιστία έμεινε στον Νίκο Χριστοδουλίδη όσον αφορά το Κυπριακό;

Λερναία Ύδρα το έργο στο Βασιλικό: Δεν τελειώνουν οι οικονομικές απαιτήσεις των Κινέζων – Αμήχανη η κυπριακή πλευρά

Η διεθνής διαιτησία ως μηχανισμός επίλυσης διαφορών στο Κυπριακό - Η πρόταση του νομικού Κωνσταντίνου Παρτασίδη

Υπάρχει κίνδυνος πολυπλοκότητας στη διαχείριση των ΜΕΔ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ