Νέες Ιστορίες Ομορφιάς στην εκστρατεία εικόνας των καταστημάτων Beauty Line

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 21.5.2019
Νέες Ιστορίες Ομορφιάς στην εκστρατεία εικόνας των καταστημάτων Beauty Line

Με όραμα να κάνουν την κάθε γυναίκα να ζει και να αισθάνεται όμορφα, τα Beauty Line παρουσιάζουν την νέα εκστρατεία εικόνας του brand. H νέα διαφημιστική καμπάνια αποτελείται από 4 αυτοτελείς ιστορίες ομορφιάς (#BeautyStories), μέσα από τις οποίες περνάει με ανανεωμένο, δυναμικό, αλλά παράλληλα ρομαντικό ύφος, η εμπειρία ομορφιάς που προσφέρουν τα καταστηματα Beauty Line.

Με παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και εντυπωσιακά πλάνα, παρακολουθούμε την πανέμορφη πρωταγωνίστρια των ταινιών, να ζει και να απολαμβάνει τα δικά της #BeautyStories, σε καθημερινές αλλά και  ξεχωριστές στιγμές.

Η μουσική διασκευάστηκε ειδικά για τις ανάγκες των ταινιών, προσθέτοντας ξεχωριστή ενέργεια και ρυθμό στην όλη εικόνα.

Σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία ORB Communications και το στούντιο παραγωγής Semio, τα Beauty Line καταφέρνουν για ακόμη μια φορά, να παρουσιάσουν ιστορίες ομορφιάς με τις οποίες μπορεί να ταυτιστεί η κάθε γυναίκα.

Η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση:

Στις αγορές για επταετές ομόλογο ενός δις ευρώ βγαίνει σήμερα η Κυπριακή Δημοκρατία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπό κράτηση ο Νεκτάριος: «Χρυσωρυχείο» η μονή Οσίου Αββακούμ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό κράτηση ο Νεκτάριος: «Χρυσωρυχείο» η μονή Οσίου Αββακούμ

Κύπρος: Ισχυροποιούνται οι δεσμοί με το δυτικο μέτωπο - Τα οφέλη από τον θεσμοθετημένο διάλογο με ΗΠΑ

Αναλαμβάνει καθήκοντα ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Τελετή διαβεβαίωσης του Νικόλα Ιωαννίδη σήμερα

Επιστροφή στα 40αρια: Κίτρινη προειδοποίηση από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα