Πετρολίνα και PPT Aviation στηρίζουν διαχρονικά το TELETHON

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 4.4.2019
Πετρολίνα και PPT Aviation στηρίζουν διαχρονικά το TELETHON
Με υπέροχες αναμνήσεις και συνεισφέροντας σε μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις για την οικονομική ενίσχυση του Telethon, επέστρεψαν στην Κύπρο, την 1η Απριλίου, οι συμμετέχοντες στη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας».

Χορηγοί στο «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας»

Το «Ταξίδι», το οποίο είχε προορισμό την Πράγα, έγινε και φέτος πραγματικότητα χάρη στη χορηγία της Πετρολίνα και της συνδεδεμένης της εταιρείας PTT Aviation Services, οι οποίες χορήγησαν τα καύσιμα για το αεροπορικό ταξίδι. Η εκδρομή, στην οποία συμμετείχαν γύρω στα 70 άτομα, υπολογίζεται ότι θα αφήσει καθαρά έσοδα για το Telethon περίπου €15000.

Οι διοργανωτές του Telethon στην Κύπρο, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου, ευχαρίστησαν θερμά την Πετρολίνα και την PTT Aviation Services για τη διαχρονική στήριξή τους στον θεσμό του «Ταξιδιού». Το Telethon διοργανώνεται από το 1994, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας για καλύτερο επίπεδο περίθαλψης και αναβάθμισης της ποιότητας της ζωής των μελών του Συνδέσμου Μυοπαθών. Το φετινό Telethon διοργανώνεται κάτω από τον τίτλο «TELETHON 2019, ας μιλήσει η καρδιά μας!».

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα στηρίζει, μέσα από την Εταιρική Κοινωνική της Ευθύνη, εκδηλώσεις οι οποίες ενισχύουν το έργο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, τα οποία αποδεδειγμένα συνεισφέρουν έμπρακτα στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Το Telethon, μεταξύ άλλων, στηρίζει συγκεκριμένα επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα έχοντας ως αντικείμενο τις νευρολογικές και γενετικές παθήσεις.

Κινεζική CMC/Βασιλικό: Τερματίσαμε τη σύμβαση με τους υπεργολάβους της προβλήτας από τον περασμένο Μάρτη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαβεβαιώσεις Παπαναστασίου: Θα ολοκληρωθεί το τερματικό στο Βασιλικό - Σύντομα με πρόταση στον Πρόεδρο

50 χρόνια μετά την εισβολή: Ποιο τελικά είναι το πρόβλημά μας;

50 χρόνια μετά την εισβολή: Ποιο τελικά είναι το πρόβλημά μας;

Στο μικροσκόπιο για το χρέος: Τρωτά σημεία για την Κύπρο ιδιωτικό, δημόσιο και εξωτερικό χρέος

Απατεώνες και παράνομοι λυμαίνονται την αγορά ακινήτων

Απατεώνες και παράνομοι λυμαίνονται την αγορά ακινήτων