Εικοσάχρονα Πρατηρίου ESSΟ στην Λάρνακα

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 2.4.2019
 Εικοσάχρονα Πρατηρίου ESSΟ στην Λάρνακα
Το πρατήριο Εsso στην Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 34 στην Λάρνακα, γιόρτασε πρόσφατα τα 20 χρόνια επιτυχής λειτουργίας του ανάμεσα σε πλήθος πελατών, υπαλλήλων και συνεργατών της Εταιρείας...

Στο πάρτυ γενεθλίων του πρατηρίου, που ξεκίνησε από τις 08.00 το πρωί και κράτησε μέχρι και τις 2.00 το μεσημέρι, μοιράστηκαν  δώρα στους πελάτες όπως  δωροκουπόνια για καύσιμα,  αλλαγές λαδιού, πλυσίματα αυτοκινήτων, καθαριστικά και αρωματικά αυτοκινήτου ενώ καθ’ όλη την ημέρα προσφέρονταν κεραστικά, ροφήματα, γλυκά και  μπαλόνια στα παιδιά.

Η ειδικά διαμορφωμένη κινητή μονάδα της Esso παρείχε  Δωρεάν  εξετάσεις Πίεσης,  Σακχάρου και Χοληστερόλης σε 217 άτομα σαν μέρος του προγράμματος  εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.

Το ραδιόφωνο Σφαίρα 96.8 μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση την όλη εκδήλωση, μοίραζε χρήσιμες πληροφορίες στους ακροατές για την εξοικονόμηση καυσίμων και τα προηγμένα καύσιμα Synergy.

Το στιγμιότυπο είναι από την εκδήλωση.

Eurogroup: Αναγκαία η σταδιακή δημοσιονομική περισυλλογή

Διευκρινίσεις θα ζητήσουν αύριο οι συντεχνίες για την πρόταση για πέναλτι 12%
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διευκρινίσεις θα ζητήσουν αύριο οι συντεχνίες για την πρόταση για πέναλτι 12%