Η Χαραλαμπίδης Κρίστης επεκτείνει τη γκάμα της με «Simply Soup»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 22.1.2019
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης επεκτείνει τη γκάμα της με «Simply Soup»

Με γνώμονα την προσφορά προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και διατηρώντας πάντα τις αξίες της, η Χαραλαμπίδης Κρίστης λανσάρει μία νέα ουσιαστικά κατηγορία προϊόντων για την εταιρεία, τις σούπες λαχανικών «Simply Soup».

Με τις «Simply Soup», η Χαραλαμπίδης Κρίστης ανταποκρίνεται για άλλη μια φορά τόσο γευστικά, όσο και ποιοτικά, στο ρυθμό και τις απαιτήσεις της εποχής και των νέων δυναμικών ανθρώπων, που έχουν ανάγκη να συνδυάσουν ένα γρήγορο, υγιεινό κι’ έτοιμο γεύμα ή σνακ, με υψηλή θρεπτική αξία για τον οργανισμό και βέβαια, τέλεια γεύση.

Oι «Simply Soup», της Χαραλαμπίδης Κρίστης, είναι βελουτέ σούπες φτιαγμένες από 100% πουρέδες και χυμούς φρέσκων λαχανικών, χωρίς προσθήκη νερού ή ζωικών λιπαρών και με μόνο 2% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Η σειρά «Simply Soup» λανσάρεται σε 4 μοναδικές γεύσεις: Ντομάτα, κολοκύθα, καρότο και παντζάρι. Δηλαδή, 4 γευστικές υγιεινές επιλογές με ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό λαχανικά και βότανα, ελάχιστες θερμίδες και λιπαρά - ιδανικές για όσες και όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Όλες οι συνταγές έχουν επιλεγεί προσεκτικά ούτως ώστε να αναδεικνύεται η ευεργετική δράση του κάθε λαχανικού ξεχωριστά.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, οι Simply Soup θα διατίθενται σε ειδικές συσκευασίες που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται σε φούρνους μικροκυμάτων.

Η ολότελα νέα γεύση στη διατροφή λοιπόν, είναι «Simply Soup».

#SimplySoup #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas

Follow #CharalambidesChristis:
Website: http://charalambideschristis.com.cy/
#myMilk: https://www.mymilk.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/charalambideschristis/
Instagram: https://www.instagram.com/charalambideschristis/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCegpcJPyXgiQF7VF5QTHqpg
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/charalambides-christis-ltd/

Σενάρια Politico για τον επόμενο Επίτροπο της Κύπρου στην ΕΕ - Τα τέσσερα ονόματα

Καυγάς ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ για το... ΕΛΑΜ

Καυγάς ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ για το... ΕΛΑΜ

Αναβολή στη δικαστική μάχη για τη θεσμική κόντρα Εισαγγελέα και Ελεγκτή - Ζήτησε εξαίρεση ο δικαστής Νικόλαος Σάντης (φώτος)