Akakiko: η κορυφαία επιλογή ασιατικού εστιατορίου

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 15.5.2018
Akakiko: η κορυφαία επιλογή ασιατικού εστιατορίου

Το πιο αγαπητό Ασιατικό εστιατόριο στην Κύπρο συνεχίζει να προσφέρει τις καλύτερες επιλογές φαγητού. Η Louis Hotels έφερε την ιδανική επιλογή για Ιαπωνική κουζίνα μέσω των εστιατορίων Akakiko, τα οποία κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ανεπανάληπτη ανατολίτικη γαστρονομική εμπειρία. Τα Akakiko που έφεραν την Ασία στην Κύπρο, διατηρούν μια εξωτική ατμόσφαιρα εντός του χώρου τους που χαρακτηρίζονται και από το φιλικό πνεύμα αλλά και από τον επαγγελματισμό που διακατέχει το προσωπικό.

Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των πελατών τους για δημιουργία ξεχωριστών πιάτων για χορτοφάγους, τα εστιατόρια Akakiko, , δημιουργήσαν τις καλύτερες vegetarian επιλογές στα εστιατόρια της αλυσίδας σε Λευκωσία, Λεμεσό και Άγια Νάπα. Η υγιεινή διατροφή συνδυάζεται με το γκουρμέ στοιχείο που προσδίδει στα χορτοφαγικά πιάτα του Akakiko ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Χορτοφαγικές υπερτροφές, ζεστά ορεκτικά αλλά και κυρίως πιάτα περιλαμβάνονται στο μενού που δίνει τη δυνατότητα και για γευστική ικανοποίηση και για υγιεινή διατροφή.

Παράλληλα, ευαισθητοποιημένοι από τις νέες γαστρονομικές τάσεις, οι κορυφαίοι σεφ του Akakiko έχουν εντάξει στο μενού τους πιάτα χωρίς γλουτένη. Τα gluten free πιάτα συμπεριλαμβάνουν πιάτα με κρεατικά, γκουρμέ σαλάτες και επιδόρπια με φρούτα τα οποία εξασφαλίζουν ένα υγιεινό γεύμα.

Οι αγαπητές σαλάτες Akakiko Pokebowl είναι μια ακόμη γρήγορη επιλογή για μεσημεριανά υγιεινά γρήγορα γεύματα ενώ το πλούσιο μενού των εστιατορίων που περιλαμβάνει και τις καινούργιες δημιουργίες Robata είναι μια ιδανική επιλογή για παρέες που επιλέγουν κρεατικές δημιουργίες.

Η ποιότητα του φαγητού και η άψογη εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει τα εστιατόρια Akakiko, είναι διασφαλισμένα από τους κορυφαίους σεφ αλλά και από το εξειδικευμένο προσωπικό του. Ο άψογα διακοσμημένος χώρος σε συνδυασμό με την φινέτσα και το στυλ είναι επίσης λεπτομέρειες που κατατάσσουν το Akakiko ως την ιδανικότερη επιλογή εστιατορίων με ασιατική κουζίνα.

Το Akakiko Nicosia βρίσκεται στην οδό Αχαιών 1, στην Έγκωμη, δίπλα στο HILTON PARK, ενώ το Akakiko Limassol βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου The Royal Apollonia στη Λεμεσό. Το Αkakiko Το Go βρίσκεται στην Λεωφόρο Nissi.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο:
Τηλ
: 77778022 Για online παραγγελίες take away & delivery στο www.akakiko.com.cy

Αναθυμιάσεις σε ξενοδοχείο/Πάφος: Φροντιστής δωματίων ο 28χρονος συλληφθέντας - Τι διερευνά η Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΑ Λάρνακας: Καταγγελίες για κομματικές μεθοδεύσεις στις εκλογές

ΕΟΑ Λάρνακας: Καταγγελίες για κομματικές μεθοδεύσεις στις εκλογές

Θανατηφόρος καύσωνας: Γεμίζουν τα Τμήματα Επειγόντων με περιστατικά θερμικής εξάντλησης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάμαλα Χάρις: Εξασφάλισε επαρκή στήριξη αντιπροσώπων και θα είναι υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία

Μικρότερη σήμερα η ζήτηση ηλεκτρισμού μετά το χθεσινό ρεκόρ - Κατά 1 βαθμό μειωμένη η θερμοκρασία