Η ΜΤΝ στηρίζει οικονομικά το Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 1.2.2018
Η ΜΤΝ στηρίζει οικονομικά το Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»

Η έκθεση «Local Inspiration» του CEO της εταιρείας συγκέντρωσε το ποσό των 7.500 ευρώ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσωπική έκθεση του Philip Van Dalsen, η οποία συγκέντρωσε 7.500 ευρώ, με το ποσό να διατίθεται για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα».

Όλα τα έσοδα των πωλήσεων της έκθεσης «Local Inspiration» παραδόθηκαν στους ιθύνοντες του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα», με την ΜΤΝ να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου του Συνδέσμου για την ανέγερση νέας, σύγχρονης Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Προώρων στο Νοσοκομείο «Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ».

Μέσα από αυτήν τη δωρεά, η ΜΤΝ αποδεικνύει στην πράξη την αφοσίωση της στο κοινωνικό σύνολο με ενέργειες που βοηθούν όλους όσους έχουν ανάγκη.

Ο κ. Philip Van Dalsen, CEO της ΜΤΝ δήλωσε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη έκθεση και όσους με την στήριξη τους έδειξαν στην πράξη το ανθρώπινο πρόσωπο και τις ευαισθησίες τους. Μαζί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 7.500 ευρώ για τον Σύνδεσμο “Μωρά Θαύματα” και συμβάλλουμε έτσι το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που παράγεται εκ μέρους τους».

Η κα Στέλλα Κυριακίδου, Πρόεδρος του Συνδέσμου δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Philip Van Dalsen αλλά και την ΜΤΝ για την οικονομική εισφορά, καθώς και τη συνεχή στήριξη στο σημαντικό έργο που προσφέρουμε στην κυπριακή κοινωνία».

Ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» έχει δημιουργηθεί με μοναδικό στόχο τη στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Πρόωρων του Νοσοκομείου «Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ» στη Λευκωσία και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τη φροντίδα των νεογνών EFCNI (European Foundation for the Care of Newborn Infants), της πρώτης πανευρωπαϊκής οργάνωσης που εκπροσωπεί τα δικαιώματα των πρόωρων νεογνών και των οικογενειών τους.

Συμφωνία επί της αρχής Ισραήλ και Χαμάς για κατάπαυση του πυρός - Τι ανακοίνωσε ο Μπάιντεν

Μητσοτάκης προς Γκουτέρες: «Η διαίρεση της Κύπρου είναι μια μη αποδεκτή κατάσταση»

Ενώπιον των κοινωνικών εταίρων η τελική πρόταση του υπουργού Εργασίας για πέναλτι 12% στις συντάξεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ