Με την ασφάλεια της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έτρεξαν 15.000 δρομείς

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 22.3.2018
Με την ασφάλεια της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έτρεξαν 15.000 δρομείς
Με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έτρεξαν οι 15.000 δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ που διεξήχθη με επιτυχία το διήμερο 17-18 Μαρτίου

Με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έτρεξαν οι 15.000 δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, που διεξήχθη με επιτυχία το διήμερο 17-18 Μαρτίου στη Λεμεσό. Για τρίτη διαδοχική χρονιά η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του γαλλικού κολοσσού CNP ASSURANCES S.A., ήταν Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, προσφέροντας ισχυρή προστασία στους συμμετέχοντες.

Στον αγώνα, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, συμμετείχε με τη δική της ομάδα με αθλητές και εθελοντές που ξεπερνούσαν τα 100 άτομα.

Ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών και Εταιρικών Υποθέσεων, κ. Πόλυς Μιχαηλίδης, απένειμε τα βραβεία στους άνδρες και γυναίκες που πρώτευσαν στον αγώνα δρόμου των 5χιλ.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία του αγώνα, τους διοργανωτές, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης, τους αθλητές που έλαβαν μέρος, τους εθελοντές που απλόχερα συνέβαλαν και τις χιλιάδες του κόσμου που συμμετείχε. Χάρη στις προσπάθειες όλων, η 12η διοργάνωση ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΓΣΟ, πρόβαλε διεθνώς τη θετική εικόνα της Κύπρου.

Ένας νεκρός από τη μεγάλη φωτιά στην Ηλεία - Μάχες με επικίνδυνες πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα
ΕΛΛΑΔΑ

Καβγάς κυβέρνησης και ΔΗΣΥ για τους συμβούλους του Προέδρου Χριστοδουλίδη και των υπουργών

Η Ιερά Σύνοδος θέτει τέλος στο τρέξιμο ιερέων κατά την πρώτη Ανάσταση του Μεγάλου Σαββάτου