Νέα αναβάθμιση του διεθνούς δικτύου της Cyta

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 20.11.2017
Νέα αναβάθμιση του διεθνούς δικτύου της Cyta
Τώρα απευθείας σύνδεση σε διαδικτυακούς κόμβους της Μόσχας και της Σόφιας για ακόμα καλύτερη εμπειρία των πελατών της Cytanet.

Σε δύο νέες συμφωνίες προχώρησε πρόσφατα η Cyta, επεκτείνοντας το δίκτυο της Cytanet, το οποίο αποκτά πλέον απευθείας σύνδεση με τα κέντρα ανταλλαγής διαδικτυακής κίνησης MSK-IX (Moscow - Internet Exchange) στη Ρωσία και BIX (Bulgarian Internet Exchange) στη Βουλγαρία.

Οι νέες αυτές συνδέσεις, σε συνδυασμό με την υφιστάμενη σύνδεση με το κέντρο GR-IX (Greek –Internet Exchange), βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα διασύνδεσης με ρωσικά δίκτυα, καθώς και με άλλα δίκτυα, τα οποία δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, επιτρέποντας άμεση και ταχύτερη ανταλλαγή δεδομένων με την κατάργηση όλων των ενδιάμεσων κόμβων και δικτύων.

Ως αποτέλεσμα της αφοσίωσης της Cyta σε συνεχείς επενδύσεις στη διεθνή υποδομή του δικτύου της, η Cytanet έχει πετύχει μέχρι σήμερα συνολικές συνδέσεις στο διεθνές διαδίκτυο που ξεπερνούν τα 120Gbps. Έτσι, το διεθνές δίκτυο της υπηρεσίας έχει καταστεί ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αναβαθμίζοντας συνεχώς την εμπειρία των πελατών, για ακόμη καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες φωνής, εικόνας και δεδομένων.

Συγκεκριμένα, πέραν των συνδέσεων με σημαντικούς διεθνείς παροχείς που φτάνουν σε ταχύτητα τα 70Gbps, το δίκτυο της Cytanet διαθέτει, σήμερα, σύνδεση με τα μεγαλύτερα κέντρα ανταλλαγής διαδικτυακής κίνησης (Internet Exchanges), μέσω οπτικών συνδέσεων ταχύτητας, η οποία ξεπερνά τα 50Gbps.

Πιο αναλυτικά, διαθέτει σύνδεση με το LINX (London Internet Exchange) στο Ηνωμένο Βασίλειο, το DE-CIX (Deutscher Commercial Internet Exchange) στη Γερμανία, το AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) στην Ολλανδία, το GR-IX (Greek Internet Exchange) στην Ελλάδα, το EM-IX (Emirate Internet Exchage) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επίσης, σε τοπικό επίπεδο διαθέτει σύνδεση και με το CY-IX (Cyprus Internet Exchange).

Με τις διεθνείς αυτές συνεργασίες και τη δυνατότητα απευθείας ανταλλαγής κίνησης με περισσότερα από 1.000 σημαντικά δίκτυα (περιλαμβανομένων δικτύων περιεχομένου, εικόνας και φωνής, κοινωνικής δικτύωσης, διαδραστικών παιχνιδιών κ.ά.), η Cytanet συνεχίζει την πορεία αναβάθμισης των διαδικτυακών υπηρεσιών που προσφέρει, σταθερή στη δέσμευσή της να συμβάλλει άοκνα στη βελτίωση της επιχειρηματικότητας των πελατών της.

Ευρωεκλογές: Ρευστότητα, πιθανές εκπλήξεις και αδιέξοδα

Ευρωεκλογές: Ρευστότητα, πιθανές εκπλήξεις και αδιέξοδα

Η Ευρωπαία Αρχιεισαγγελέας Λάουρα Κόβεσι στον «Π»: Δεν υπάρχει «καθαρή» χώρα στην Ευρώπη

Μέγας είσαι Παναθηναϊκέ, εκθρόνισε τη Ρεάλ και η κούπα του ανήκει!

Αναταράξεις σε πτήση της Qatar Airways - 12 τραυματίες

Αναταράξεις σε πτήση της Qatar Airways - 12 τραυματίες

Συναγερμός στο Τελ Αβίβ: Εκτοξεύτηκαν πύραυλοι από την Ράφα - Ανέλαβε την ευθύνη η Χαμάς