Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα:Εξαιρετικές οι υπηρεσίες που προσφέρονται

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 15.11.2017
Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα:Εξαιρετικές οι υπηρεσίες που προσφέρονται

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα εκφράζει τη λύπη του με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα τα οποία απομόνωσαν ένα κομμάτι δελτίου τύπου και δημιούργησαν τεράστια αναστάτωση και την εντύπωση ότι η μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών και πρόωρων δεν μπορεί να ανταποκριθεί εξαιρετικά ικανοποιητικά στην φροντίδα που χρειάζονται τα πρόωρα μωρά.

Σαν Σύνδεσμος επανειλημμένα έχουμε τονίσει και επισημάνει την εξαιρετική ποιότητα ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών που προσφέρονται στην μονάδα, τον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και τα οποία επιβεβαιώνονται από στατιστικά δεδομένα των πρόωρων μωρών στην Κύπρο. Αυτό που ο Σύνδεσμος εδώ και χρόνια τονίζει είναι η ανάγκη να κτιστεί μια νέα μονάδα που να συνάδει με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα όσον αφορά τους χώρους. Είναι λυπηρό και εύλογα δημιουργεί απορίες γιατί αυτό που επισημαίνουμε από τον καιρό της ίδρυσης μας το 2015 παρερμηνεύτηκε σήμερα με ένα τρόπο που έχει δημιουργήσει αναστάτωση στους γονείς και στο προσωπικό της μονάδας.

Βρετανοί πολιτικοί ζητούν απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα - Επιστολή στον Κάμερον

«Προσωπικές απόψεις» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Γιούνκερ για Κραν Μοντανά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

6ος δεσμοφύλακας σε διαθεσιμότητα για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα

6ος δεσμοφύλακας σε διαθεσιμότητα για σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα