Βράβευση της Action Global Communications στα Event Awards 2017

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 26.6.2017
Βράβευση της Action Global Communications στα Event Awards 2017

Bronze βραβείο στην ενότητα Best Corporate Events για την ιδιαίτερα επιτυχημένη καμπάνια τέλεσης των εγκαινίων του ανακαινισμένου Καφεκοπτείου Λουμίδη στην Ομόνοια, απέσπασε η Action Global Communications στα φετινά «Event Awards 2017» που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου Αθηνών, στην Αθήνα.

Ο θεσμός των «Event Awards» που διοργανώθηκε φέτος για 2η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, είναι αφιερωμένος στην ανάδειξη των πρωτοπόρων ιδεών πίσω από τις θεματικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Τη σημασία της διοργάνωσης αποδεικνύει ο διπλασιασμός των συμμετοχών, η θέσπιση νέων διακρίσεων, καθώς επίσης και η συμμετοχή πέραν των 500 υψηλόβαθμων στελεχών από ένα ευρύ φάσμα στην Τελετή Απονομής.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications Κύπρου και Ελλάδας, Δημήτρης Ιωαννίδης, ανέφερε: «Η βράβευση μας στα Event Awards έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από επιτυχίες του Ομίλου Action Global Communications και κατά το 2017, που αποτελούν το επιστέγασμα του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και των καινοτόμων ιδεών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας τόσο την ποιότητα, όσο και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή των Event Awards 2017 για τη θετική τους ψήφο και φυσικά για την επιλογή βράβευσής μας στα βραβεία. Η αναγνώριση αυτή στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, αφού τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε καταγράψει και συνεχίζουμε να καταγράφουμε μια σταθερά ανοδική πορεία, τόσο με τη διεύρυνση του πελατολογίου μας, όσο και της γκάμας εξειδικευμένων υπηρεσιών επικοινωνίας που προσφέρουμε. Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στον πελάτη μας, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε για την υλοποίηση της καμπάνιας τέλεσης των εγκαινίων του ανακαινισμένου καφεκοπτείου στην Ομόνοια».

Στην Εντατική εθνοφρουρός: Αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά την πρωινή άσκηση - Τι λέει το Υπ. Άμυνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λωρίδα της Γάζας: Αιματηρό ισραηλινό πλήγμα με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες στην Χαν Γιουνίς

Μιλλιέτ: Η εξομάλυνση σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας θα δοκιμαστεί στις 20 Ιουλίου