14 επιχειρηματικοί πελάτες της Cyta ετοιμάζουν βαλίτσες

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 23.5.2017
14 επιχειρηματικοί πελάτες της Cyta ετοιμάζουν βαλίτσες
14 επιχειρηματικοί πελάτες της Cyta ετοιμάζουν βαλίτσες για τους τελικούς του UEFA Champions League και του UEFA Europa League

H Cyta, τιμώντας τη διαχρονική και σταθερή σχέση της με τους επιχειρηματικούς της πελάτες, προσφέρει σε 14 από αυτούς τη μοναδική εμπειρία να ζήσουν από κοντά τους τελικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων UEFA Champions League και UEFA Europa League. Οι τυχεροί προέκυψαν μέσα από αυτόματη κλήρωση ανάμεσα στις επιχειρήσεις-πελάτες της Cyta, κερδίζοντας πακέτα ταξιδίου και εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης.

Οι πέντε (5) τυχεροί του τελικού του UEFA Champions League κέρδισαν:

• Δύο (2) πακέτα ταξιδίου για δύο (2) άτομα. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης και μετακινήσεις μεταξύ αεροδρομίου-ξενοδοχείου-γηπέδου.

• Τρία (3) διπλά εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης.

Οι εννέα (9) τυχεροί του τελικού του UEFA Europa League κέρδισαν:

• Επτά (7) διπλά εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένης θέσης.

Οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν στο Κάρντιφ της Ουαλίας, στις 3 Ιουνίου, και στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, στις 24 Μαΐου, αντίστοιχα.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί δείγμα της εκτίμησης του Οργανισμού προς τις επιχειρήσεις που επιλέγουν σταθερά και διαχρονικά τη Cyta για τις τηλεπικοινωνιακές και ψηφιακές τους υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες αυτές συγκρίνονται επάξια με υπηρεσίες που παρέχουν εταιρείες τηλεπικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο και επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν και να αναπτύσσονται με ασφάλεια, με ευελιξία και με οικονομικό όφελος.

Copernicus: Ο πλανήτης κατέγραψε τη θερμότερη ημέρα στα παγκόσμια χρονικά την Κυριακή 21η Ιουλίου

Αθήνα για τουρκικά πλοία στα ανοικτά της Κάσου: Δεν συζητάμε ζητήματα κυριαρχικών δικαιωμάτων
ΕΛΛΑΔΑ

Πρ. Χριστοδουλίδης προς υπουργούς: Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε πράξη, όχι λόγια (βίντεο)