Συνεργασία της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ με την Ian Macleod Distillers Ltd

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 22.5.2017
Συνεργασία της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ με την Ian Macleod Distillers Ltd
Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με την Ian Macleod Distillers Ltd. Ο ιδρυτής της εταιρείας, J Russell Snr...

Ο ιδρυτής της εταιρείας, J Russell Snr, κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιοζήλευτο χαρτοφυλάκιο ποιοτικών οινοπνευματωδών ποτών. Η Ian MacLeod Distillers είναι υπερήφανη ιδιοκτήτρια των brands Glengoyne, Tamdhu, Isle of Skye και Smokehead Scotch Whiskies. Είναι η 10η μεγαλύτερη εταιρεία Scotch Whisky στον κόσμο, που παράγει πάνω από 15 εκατομμύρια φιάλες οινοπνευματωδών ποτών κάθε χρόνο.

Με συνεχή επένδυση στο εργοστάσιο εμφιάλωσης Broxburn Bottlers, στην αποθήκευση και κυρίως, στα ασυναγώνιστα αποθέματα Scotch whisky, η Ian Macleod Distillers βρίσκεται σε ισχυρότερη θέση από ποτέ για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της από όλο τον κόσμο.

Είναι γνωστό ότι το Glengoyne είναι το πιο όμορφο Distillery της Σκωτίας. Βρισκόμενο στα Highlands δεν απέχει πολύ από την Γλασκόβη, την μεγαλύτερη πόλη της Σκωτίας. Γείτονες του Glengoyne είναι ο ποταμός Loch Lomond (Το μεγαλύτερο σε έκταση ποτάμι στο Η.Β) και το Trossachs National Park.

Το «The Glengoyne Way», καθιερώθηκε για σχεδόν 200 χρόνια για την δημιουργία του καλύτερου Highland Single Malt Whisky με τον περισσότερο χρόνο και φροντίδα.

"Έχουμε μια ξεχωριστή ιστορία πίσω μας και ένα συναρπαστικό μέλλον μπροστά μας" Leonard Russell – Managing Director.

Σημαντική χρονιά για την Ian Macleod Distillers Ltd ήταν επίσης το 2016 όπου ανακοινώθηκε η συνεργασία με την εταιρεία Spencerfield Spirit Company.

Η συνεργασία εξασφαλίζει περαιτέρω επενδύσεις και νέα προϊόντα στην εταιρεία όπως το περίφημο Edinburgh Gin του οποίου η παραγωγή θα συνεχιστεί στο ίδιο Distillery στο Rutland Place στο κέντρο του Εδιμβούργου και στο δεύτερο Distillery The Biscuit Factory, στο Leith.

Σε συνέχεια της συμφωνίας, η εταιρεία Ian Macleod Distillers Ltd ξεκίνησε την εξαγωγή του χαρτοφυλακίου της Spencerfield Spirit Company, των προϊόντων Edinburgh Gin, Sheep Dip Malt Whisky, Pigs Nose Scotch Whisky και το The Feathery Scotch Whisky.

Η διανομή των προϊόντων της Ian Macleod Distillers Ltd στην Κυπριακή αγορά έχει ήδη ξεκινήσει από την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

Βασιλικό/Τερματικό: Η κινεζική CMC αποχώρησε σήμερα από τη Συμφωνία και καταγγέλλει την ΕΤΥΦΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φον ντερ Λάιεν ενώπιον ευρωβουλευτών: Ζητώ την ψήφο σας για μια ισχυρή Ευρώπη - Οι φόβοι για την επανεκλογή της

Μπομπ Μενέντεζ: Η Πάφος ανακάλεσε την απόφαση απονομής του τίτλου Επίτιμου Δημότη στον γερουσιαστή (ηχητικό)