Συμμετοχή Εργαζομένων της Alpha Bank Cyprus σε εθελοντικές ενέργειες

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 22.6.2017
Συμμετοχή Εργαζομένων της Alpha Bank Cyprus σε εθελοντικές ενέργειες
Συμμετοχή των Εργαζομένων της Alpha Bank Cyprus Ltd σε εθελοντικές ενέργειες για το περιβάλλον, στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού Ομίλου Alpha Bank

Η Alpha Bank Cyprus Ltd διοργάνωσε και εφέτος, με μεγάλη επιτυχία, εθελοντικές ενέργειες προστασίας του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της “Ημέρας Εθελοντισμού Ομίλου Alpha Bank” που έχει καθιερωθεί από το 2009, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού του Ομίλου σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, διοργανώθηκε Παγκύπριος Εθελοντικός Καθαρισμός και Συντήρηση Δημοσίων Πάρκων και Παραλιών σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη του Προσωπικού της Τραπέζης και τις οικογένειές τους, το πρωί της Κυριακής, πραγματοποιήθηκαν ενέργειες καθαριότητας και συντηρήσεως στο Πάρκο ΚΟΑΓ (Κυπριακός Οργανισμός Ανάπτυξης Γής) στην περιοχή Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, στο Κεντρικό Πάρκο παρά τις οδούς Ομόδους και Ύδρας στη Λεμεσό, στην παραλία Spyros Beach στη Λάρνακα, στο Πάρκο Παραλιμνίου στην Αμμόχωστο και στο Πάρκο Δασούδι στην Πάφο.

Η ενεργός συμμετοχή του Προσωπικού της Τραπέζης συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχία της προσπάθειας της Alpha Bank για έναν καλύτερο κόσμο και αντικατοπτρίζει την εταιρική υπευθυνότητα του Ομίλου, προάγοντας παράλληλα την ομαδικότητα και τη συνεργασία.

Στην Εντατική εθνοφρουρός: Αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά την πρωινή άσκηση - Τι λέει το Υπ. Άμυνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λωρίδα της Γάζας: Αιματηρό ισραηλινό πλήγμα με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες στην Χαν Γιουνίς

Μιλλιέτ: Η εξομάλυνση σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας θα δοκιμαστεί στις 20 Ιουλίου