Η Λευκωσία υποδέχεται τη Funky Buddha

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 7.4.2017
Η Λευκωσία υποδέχεται τη Funky Buddha
Το νέο κατάστημα της Funky Buddha ανοίγει στο κέντρο της πρωτεύουσας στις 3 Απριλίου και προσφέρει 20% έκπτωση στις ανοιξιάτικες αγορές

Το fashion brand, Funky Buddha, που πρωταγωνιστεί με ένα δικό του statement στο χώρο της μόδας, ανοίγει στις 3 Απριλίου τις πόρτες του και στο κοινό της Λευκωσίας, δίνοντας νέα νότα στη Λεωφόρο Μακαρίου με ένα εντυπωσιακό κατάστημα 200 τ.μ. Με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό και concept, το νέο κατάστημα στοχεύει στη δημιουργία ενός ανεπανάληπτου shopping experience, για τον κάθε επισκέπτη.

Με επιρροές από τη μουσική, την τέχνη, τα ταξίδια, την αγάπη για το περιβάλλον, τα έντονα συναισθήματα, τη ζωή, η Funky Buddha μπαίνει δυναμικά στην αγορά της πρωτεύουσας με τις γνωστές αντρικές και γυναικείες συλλογές του, να αποτυπώνουν τα πιο σύγχρονα και stylish looks στο casual-wear, με cool ύφος, μοντέρνα, άνετα και νεανικά σχέδια.

Το νέο κατάστημα γιορτάζει την πρώτη του παρουσία στην Λευκωσία, προσφέροντας 20% έκπτωση στις αγορές, σε όλες τις γυναικείες και αντρικές συλλογές, μέχρι τις 8 Απριλίου 2017.

Το νέο κατάστημα Funky Buddha σας περιμένει να το ανακαλύψετε στη Λεωφόρο Μακαρίου 32, στο κέντρο της Λευκωσίας, ενώ ήδη λειτουργούν καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στη Λεμεσό (Ανεξαρτησίας 179), τη Λάρνακα (Ερμού 122) και την Πάφο (Kings Avenue Mall).

Απολυμένοι εργαζόμενοι της Kition: Μεταβατική εργοδότηση τους από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας και Αμμοχώστου

Έκθεση Επιτρόπου Διοίκησης για Υφυπουργείο Πρόνοιας : Αιτήματα σε εκκρεμότητα από τις αρχές του 2020
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιούνγκερ για Κυπριακό και Κραν Μοντανά: «Ο νότος του νησιού ήταν το κύριο πρόβλημα»