Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δίνει ενέργεια και φέτος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 1.3.2017
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δίνει ενέργεια και φέτος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

PETROLINA 10KM ENERGY RACE & PETROLINA ENERGY DAY

Ένα διήμερο γεμάτο ενέργεια θα προσφέρει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, η διάρκεια του οποίου επεκτείνεται φέτος σε δύο ημέρες καθώς διεξάγεται στις 18 και 19 Μαρτίου 2017. Πέρα από την Petrolina 10km Energy Race την Κυριακή (19/3), η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρουσιάζει το Σάββατο (18/3), την Petrolina Energy Day!

Την πρώτη μέρα, Σάββατο (18/3), η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ παρουσιάζει την Petrolina Energy Day! Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα στο Sponsor’s Village της διοργάνωσης και περιλαμβάνει μια σειρά από αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Στην Petrolina Energy Day, θα παρέχονται μεταξύ άλλων δωρεάν συμβουλές για διατροφή, φυσικοθεραπεία, μετρήσεις BMI, γενικές συμβουλές υγείας όπως εξετάσεις σφυγμού/πίεσης και ζάχαρου από ειδικευμένους γιατρούς. Επίσης, θα παρουσιαστούν προγράμματα fitness, yoga και παιδικά αθλητικά παιχνίδια στα οποία οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να λάβουν μέρος. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί ως συνέχεια του PrimeTel Εταιρικού Δρόμου 5χλμ και της Dashin’s Foundation Youth Race 1χμλ, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.

Την Κυριακή (19/3), η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στο πλαίσιο της χορηγίας του Μαραθωνίου, έχει τη δική της διαδρομή με την επωνυμία Petrolina 10km Energy Race. Το πρόγραμμα των αγωνιστικών δρόμων της Κυριακής περιλαμβάνει την City Race 5χλμ, την Petrolina Energy Race 10χλμ, τον Ημι-μαραθώνιο και το Μαραθώνιο δρόμο.

Η διαδρομή των 10χλμ, ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΔΡΟΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους δρόμους του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, καθώς ουσιαστικά αποτελεί τη μέση λύση για κάποιον που έχει ξεφύγει από το επίπεδο του αρχάριου αλλά δεν είναι και τόσο έτοιμος για να συμπληρώσει έναν Ημι-μαραθώνιο. Το αντίτιμο συμμετοχής στην Petrolina Energy Race 10χλμ είναι €30.

Η ομάδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, η Petrolina Energy Team, θα συμμετέχει στον Εταιρικό Δρόμο Primetel 5χλμ, το Σάββατο, 18 Μαρτίου.

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, επισημαίνει πως «ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου και μια από τις σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις που έχει να επιδείξει η Κύπρος διεθνώς. Για την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ είναι ιδιαίτερη τιμή που αποτελεί πηγή ενέργειας στη διαδρομή προς την καταξίωση και την προβολή του τόπου μας διεθνώς».

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ γιατί χρόνο με το χρόνο συνδέεται όλο και περισσότερο με τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του τόπου μας. Η υποστήριξη μιας τόσο μεγάλης κυπριακής εταιρείας, μας δίνει την επιπρόσθετη ενέργεια που απαιτείται για έναν αγώνα αντάξιο των προσδοκιών όλων», τονίζει ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Director του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές στο www.limassolmarathon.com

Σκηνικό έντασης με πολεμικά πλοία από την Άγκυρα στην Κάσο όπου γίνονται έρευνες - Πώς απαντά η Αθήνα

Απειλεί με αγωγές η Kition - Πυρά κατά κυβέρνησης για μαρίνα Λάρνακας

Απειλεί με αγωγές η Kition - Πυρά κατά κυβέρνησης για μαρίνα Λάρνακας