Καλύτερες κρουαζιέρες ...καλύτερες τιμές

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 30.1.2017
Καλύτερες κρουαζιέρες ...καλύτερες τιμές

H Top Kinisis Travel Public Ltd κυκλοφόρησε και φέτος τονεγχρωμο πολυσελιδο κατάλογο με τις κρουαζιέρες πολυτελείας! Στον κατάλογο θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα κρουαζιέρων από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κρουαζιέρων στον κόσμο όπως είναι η MSC Cruises, η Princess Cruises, η Royal Caribbean, η Celebrity Cruises, η Carnival, η Cunard, η Norwegian, η Disney cruise Line,η Holland America και η Celestyal Cruises. Θα βρείτε επίσης διάφορες επιλογές κρουαζιέρων με ποταμόπλοια πολυτελείας.

Επιλέξτε μεταξύ κρουαζιέρων στην Αδριατική με αναχώρηση από Πειραιά, στη Μεσόγειο, στις Βαλτικές Πρωτεύουσες, στα Νορβηγικά Φιόρδ, στην Αλάσκα, Καραϊβική, Μπαχάμες, Κούβα, και σε πολλούς άλλους ονειρεμένους προορισμούς που θα ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις σας σε πολύ προσιτές τιμές!

Τα ομορφότερα πλοία στον κόσμο της MSC Cruises, τα «Πλοία της Αγάπης» της Princess Cruises και τα Θρυλικά πλοία της Cunard, σας περιμένουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να ταξιδεύσετε με το ολοκαίνουργιο υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο της MSC cruises, «MSC Meraviglia» το οποίο θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο και στο οποίο θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία της Top Kinisis Travel σε όλες τις πόλεις, τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή καλέστε το 77 787878 όπου το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Όλες τις κρουαζιέρες του καταλόγου μπορείτε να τις βρείτε και στην ιστοσελίδα μας www.topkinisis.com

Εάν αυτό το e-mail δεν προορίζεται για εσάς ή το τμήμα σας παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για το κατάλληλο άτομο και την ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Το Ισραήλ διέκοψε ζωντανή μετάδοση του Associated Press για τη Γάζα - Κατέσχεσαν τον εξοπλισμό

Πτήση θρίλερ της Singapore: 73 ετών ο νεκρός από τις αναταράξεις, έπαθε ανακοπή - 7 άτομα σε κρίσιμη κατάσταση

Τάφος στην Ορόκλινη: Ίσως η μεγαλύτερη ποσότητα οπλισμού που εντόπισε η Αστυνομία μέχρι σήμερα

Κατεχόμενα: Εγκρίθηκε ο «νόμος» για τα κριτήρια πώλησης ακίνητης περιουσίας σε αλλοδαπούς