Φιλοφρονητική επίσκεψη της Πρέσβεως του Ισραήλ στο Παν Λευκωσίας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 26.1.2017
Φιλοφρονητική επίσκεψη της Πρέσβεως του Ισραήλ στο Παν Λευκωσίας

Άριστη συνεργασία, μεγάλες προοπτικές

Οι άριστες σχέσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους Οργανισμούς του Ισραήλ θα συνεχίσουν να βελτιώνονται και να αναβαθμίζονται.

Αυτό τονίστηκε κατά τη φιλοφρονητική επίσκεψη που η Πρέσβυς του Ισραήλ Γιαέλ Ραβία – Τζαντόκ πραγματοποίησε την περασμένη βδομάδα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όπου είχε συνάντηση με την ηγεσία του Οργανισμού.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου ενημέρωσαν εκτενώς την Ισραηλινή διπλωμάτη για τους σχεδιασμούς, τους στόχους, τις επιτυχίες, τα ακαδημαϊκά προγράμματα, όπως επίσης και για τις συνεργασίες και συνέργειες που το Ίδρυμα αναπτύσσει με αντίστοιχα Ανώτατα Εκπαιδευτήρια της γείτονας χώρας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην άψογη συνεργασία που το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διατηρεί με ακαδημαϊκά νοσοκομεία του Τελ Αβίβ, στα οποία πραγματοποιούν την πρακτική τους οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Ιδρύματος, καθώς επίσης και στα προγράμματα συνεργασίας για την διδακτική αριστείας.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις για την περεταίρω ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων.

Την κυρία Ραβία-Τζαντόκ συνόδευε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Πρεσβείας στη Λευκωσία κ. Σάμι Αμπού Τζανέμπ, ενώ εκ μέρους του Πανεπιστημίου στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Καθηγητής Νίκος Καρτακούλλης, ο Πρύτανης Καθηγητής Φίλιππος Πουγιούτας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Αντώνης Πολεμίτης.

Δικηγόροι Ησαΐα για Μονή Αββακούμ: Παραπλανητικοί οι ισχυρισμοί για όσα έπραξε ο Μητροπολίτης

Ένοπλη ληστεία στην Πάφο με πυροβολισμούς στον αέρα – Κλάπηκε ποσό 5.250 ευρώ

Ένοπλη ληστεία στην Πάφο με πυροβολισμούς στον αέρα – Κλάπηκε ποσό 5.250 ευρώ

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ προσκαλεί τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ σε «debate εφ’ όλης της ύλης»