ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Kληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του Audi A1 Sportsback

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 13.1.2017
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Kληρώθηκε ο μεγάλος τυχερός του Audi A1 Sportsback
Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού, ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο Audi A1 Sportback κορυφώθηκε η προωθητική ενέργεια ‘'Χριστούγεννα με Πετρολίνα»

Η κλήρωση της χριστουγεννιάτικης προωθητικής ενέργειας

Με την κλήρωση του μεγάλου τυχερού, ο οποίος κέρδισε ένα αυτοκίνητο Audi A1 Sportback κορυφώθηκε η προωθητική ενέργεια ‘’Χριστούγεννα με Πετρολίνα”.

Η κλήρωση, η οποία έγινε στις 12 Ιανουαρίου στα Kεντρικά Γραφεία της Πετρολίνα, στη Λάρνακα, στην παρουσία, στελεχών, συνεργατών και του προσωπικού της Εταιρείας, ανέδειξε τον κ. Ιωάννη Γεωργίου με αριθμό κουπονιού 168760 ως τον μεγάλο νικητή.

Η Πετρολίνα με τη χριστουγεννιάτικη προωθητική της ενέργεια μέσα από τη διαδικασία ξυστού κουπονιού μοίρασε σε χιλιάδες τυχερούς καύσιμα κίνησης και θέρμανσης αξίας από €2 μέχρι €100, με αποκορύφωμα την κλήρωση του AUDI A1 Sportsback.

H Πετρολίνα συγχαίρει τους τυχερούς και ευχαριστεί το κοινό για τη μεγάλη ανταπόκριση και τη σταθερή στήριξη.

Καθαιρεθείς ιερέας-ναρκέμπορος ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου

Καθαιρεθείς ιερέας-ναρκέμπορος ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου

Σταγόνα στον ωκεανοί οι 208 κλίνες στις φοιτητικές εστίες: Ακόμη δεν φτάνουν και αποτείνονται σε ιδιώτες

Τερματικό/Βασιλικό: Θα μας πάρουν πίσω και τη χορηγία