Ποια ζώδια ρισκάρουν και ποια δειλιάζουν;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 19.3.2021
Ποια ζώδια ρισκάρουν και ποια δειλιάζουν;
Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τις αλλαγές και την περιπέτεια ενώ κάποιοι άλλοι την ασφάλεια και το γνώριμο δρόμο.

Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τις αλλαγές και την περιπέτεια ενώ κάποιοι άλλοι την ασφάλεια και το γνώριμο δρόμο. Μπορούμε να πιστέψουμε όλοι στις δυνατότητές μας και να κάνουμε άλματα; Έχουμε όλοι το θάρρος να πάμε μπροστά; Είμαστε όλοι πρόθυμοι να αναλάβουμε ένα δύσκολο έργο; Το καλύτερο ρίσκο είναι αυτό που περιέχει ίσο ποσό λογικής και πάθους. Οι αλλαγές είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Κάποιοι άλλοι επιμένουν να βαδίζουν σε σίγουρα μονοπάτια.


Ποια είναι τα πιο αποφασιστικά ζώδια και ποια φοβούνται περισσότερο; Πόσο ρισκάρουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Εμπλέκεται σε επικίνδυνα παιχνίδια, ρισκάρει. Αναλαμβάνει τον κίνδυνο και δρα απερίσκεπτα. Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνεται ζωντανός. Επιδεικνύει ανά πάσα στιγμή τη δύναμή του. Ρισκάρει σε τέτοιο βαθμό που δεν ξέρει πότε πρέπει να σταματήσει. Τα παίζει όλα για όλα ακόμα και αν ξέρει πως θα φάει το κεφάλι του. Κάνει ανατροπές, αρπάζει τις ευκαιρίες σε χρόνο μηδέν χωρίς πολλές φορές να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών του. Επανορθώνει τα λάθη του χωρίς πάντα να παραδέχεται ότι φταίει.

Η γυναίκα Κριός έχει τσαγανό, δύναμη και αποφασιστικότητα. Διψά για περιπέτειες και εμπειρίες. Δεν βαριέται ποτέ κανείς μαζί της γιατί πάντα έχει κάτι καινούργιο να κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν πειραματίζεται, δεν δοκιμάζει αν δεν ξέρει εξαρχής το αποτέλεσμα. Δοκιμάζει μόνο εκ τους ασφαλούς εκτός αν μιλάμε για φαγητό.... Βαριέται, προτιμά τον εύκολο δρόμο. Η ευχαρίστηση εξάλλου δεν περιλαμβάνει επικίνδυνους πειραματισμούς. Το ρίσκο το αναθέτει στους υπόλοιπους. Είναι συντηρητικός και δύσκολα ρισκάρει ακόμα και σε τυχερά παιχνίδια. Τον τρομάζουν οι αλλαγές και η τόλμη, χάνει τον μπούσουλα. Προτιμά το σίγουρο, το ασφαλές, τη στασιμότητα. Κινείται μεθοδικά για να πετύχει τους στόχους του. Πιο τολμηρός είναι στα ερωτικά του και αυτό μόνο αν έχει ερωτευτεί σφόδρα.

Η γυναίκα Ταύρος προχωράει αργά στη ζωή της. Είναι συντηρητική, σέξι, πεισματάρα, εκλεκτική. Δύσκολη γυναίκα για ρίσκο αλλά καλή μαγείρισσα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος αγαπά τις εμπειρίες, τη διαφορετικότητα. Είναι περίεργος και δοκιμάζει τα πάντα. Γνωρίζει πάντα κάτι καινούργιο, είναι πρωτοπόρος. Δύσκολα ρισκάρει σε μια βαθιά, αφοσιωμένη σχέση. Θέλει να ζει τη ζωή ανάλαφρα, να ανεβάζει την αδρεναλίνη και να αναζητά πάντα κάτι το ενδιαφέρον γύρω του. Είναι νεωτεριστής και ρισκάρει όταν οι άλλοι διστάζουν. Ακόμα και αν κάνει λάθος δεν τον πειράζει, έχει αποκτήσει γνώση. Είναι υπερκινητικός και απρόβλεπτος. Κάνει στροφές σε όλους τους τομείς της ζωής του με ιδιαίτερη ευκολία.

Η γυναίκα Δίδυμος αγαπά τη συζήτηση, έχει προχωρημένο μυαλό. Αναζητά την ελευθερία, δεν καταπιέζει και θέλει μόνο να περνά καλά. Είναι κυκλοθυμική, έξυπνη και έχει πάντα τον τρόπο να σε κάνει να τρέχεις από πίσω της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δένεται πολύ με καταστάσεις και πρόσωπα. Δεν προδίδει και δεν εγκαταλείπει εύκολα ειδικότερα όταν αγαπάει. Ζει σε μια κολασμένη κατάσταση ασφάλειας, την προτιμά από το ρίσκο. Προσκολλάται πολύ σε ανθρώπους και ούτε και εκείνους δεν τους αφήνει να ρισκάρουν. Όλα πρέπει να γίνονται κάτω από την κυριαρχία του. Προτιμά να έχει τα χρήματά του σε μια τράπεζα εμπιστοσύνης από το να ρισκάρει σε επενδύσεις. Είναι συντηρητικός και ανασφαλής, συνεσταλμένος και ντροπαλός. Όμως, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Όταν ερωτευτεί σφόδρα, ακολουθεί τον δρόμο της καρδιάς του. Βρίσκει τη δύναμη να κάνει αλλαγές μόνο αν είναι να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που αγαπά.

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ναζιάρα, παραπονιάρα και έχει απίστευτα γλυκά μάτια. Είναι λίγο κυκλοθυμική, ρομαντική και διαθέτει θηλυκότητα. Ρισκάρει μόνο αν ερωτευτεί τρελά.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων δοκιμάζει άνετα οτιδήποτε είναι ποιοτικό, εντυπωσιακό,μοντέρνο και απολαυστικό. Δεν παρασύρεται εύκολα. Ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις, να κατακτά τους στόχους του, να βρίσκει «χρυσό» όταν κάνει επικίνδυνα ανοίγματα. Η γενναιοδωρία του συχνά τον βάζει σε μπελάδες στον οικονομικό τομέα. Είναι τολμηρός, δυναμικός,αποφασιστικός, σταθερός και πεισματάρης. Εκρήγνυται και φέρνει τη ζωή του τούμπα. Αγαπά τις προκλήσεις και αν του μπει μια ιδέα στο μυαλό, την πραγματοποιεί. Είναι συγκρατημένος, όμως αρπάζει τις ευκαιρίες όταν πρόκειται αυτές να του προσφέρουν τη ζωή που έχει ονειρευτεί.

Η γυναίκα Λέων τα δίνει όλα, παθιάζεται. Είναι λαμπερή, γοητευτική,κοκέτα, αγαπά τα κομπλιμέντα. Είναι μεγαλόκαρδη και γενναιόδωρη και ρισκάρει αν είναι να ζήσει μια παραμυθένια ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δοκιμάζει καινούργια πράγματα, θέλει να διευρύνει τους ορίζοντές του, βέβαια υπό προϋποθέσεις: να μην εκτίθεται, να μην γελοιοποιείται, να μην γίνεται άκομψος. Κάνει κινήσεις αφού έχει δει στενά όλες τις λεπτομέρειες. Το ρίσκο είναι μια σοβαρή υπόθεση που προϋποθέτει και την ανάλογη ανταμοιβή. Ρισκάρει χρήματα χρησιμοποιώντας λογική και μεθοδική σκέψη. Θέλει να είναι πάντα ο κερδισμένος. Κάνει αλλαγές που πολλές φορές τρομάζουν τους άλλους. Καταστρώνει πλάνα δράσης έτσι ώστε αν αποτύχει, να έχει εναλλακτική. Ξέρει να φυλάγεται και να αντιμετωπίζει την αποτυχία.

Η γυναίκα Παρθένος είναι δύσκολη μέχρι να βρεις το κουμπί της. Ασχολείται πολύ με τη διατροφή και την υγιεινή της. Είναι φιλική, ώριμη, έξυπνη, αγαπά τις συζητήσεις αλλά γκρινιάζει.Δίνει πάντα οδηγίες και ρισκάρει με πρόγραμμα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αγαπά τις εμπειρίες, την απόλαυση, την αισθητική. Θέλει να υπάρχει γύρω του οτιδήποτε όμορφο και είναι πάντα ανοιχτός στις απολαύσεις. Ρισκάρει διαλέγοντας τον εύκολο δρόμο με την λιγότερη κούραση, με λογική χωρίς πάντα να τα καταφέρνει. Ρισκάρει πιο εύκολα παίζοντας για άλλους.Ακολουθεί τις αλλαγές και πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν αγχώνεται, δεν προβληματίζεται αν αυτές θα του βγουν σε καλό. Κάνει ανατροπές αν πρόκειται να περάσει καλά. Το κάνει σε όλους τους τομείς της ζωής του,είναι ευέλικτος και προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε κατάσταση. Είναι γεννημένος διπλωμάτης και βρίσκει πάντα τις άκρες του.

Η γυναίκα Ζυγός έχει θηλυκότητα, ξέρει να ξεσηκώνει, είναι χαμογελαστή, κοινωνική και δεν λέει ποτέ όχι. Ρισκάρει για όμορφα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός λατρεύει το καινούργιο, την εξερεύνηση και όσο πιο σκοτεινή,επικίνδυνη και πολύπλοκη είναι αυτή, τόσο το απολαμβάνει. Λατρεύει τις εμπειρίες που άλλοι δεν αντέχουν. Αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του.Ρισκάρει ακραία, είναι κυριαρχικός και επηρεάζει τους άλλους. Ρισκάρει περισσότερο ερωτικά και οικονομικά εκ του ασφαλούς. Τα δύσκολα, τα μυστικά και τα δυσνόητα είναι γι’ αυτόν. Τον ιντριγκάρουν οι κίνδυνοι και οι προκλήσεις. Αν και λατρεύει την ασφάλεια και τη σταθερότητα, το τολμηρό και το παράδοξο τον έλκουν. Και όταν ρισκάρει, του βγαίνει σε καλό.

Η γυναίκα Σκορπιός είναι φωτιά, δεν μπορείς να της αντισταθείς.Είναι αχόρταγη, εκδικητική, καταπιεστική, απόλυτη, δεν μπορείς να την κουμαντάρεις εύκολα. Είναι πιστή και αφοσιωμένη και ρισκάρει στις προκλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δοκιμάζει τα πάντα στη ζωή,είναι σαν να βρίσκεται σε λούνα παρκ με πολλά παιχνίδια που πρέπει όλα να τα δοκιμάσει. Επιδιώκει να συλλέγει εμπειρίες και να κάνει γνωριμίες. Ρισκάρει για να αποφύγει την πλήξη και την ανία. Είναι τυχερός στα οικονομικά και αν ξέρει πότε πρέπει να βάλει στοπ, βγαίνει κερδισμένος.Τα παίζει όλα για όλα χωρίς πολλές φορές να λογαριάζει τις συνέπειες.Είναι τολμηρός, αγαπά το καινούργιο. Κάνει στροφές σε όλους τους τομείς της ζωής του, ειδικά αν είναι για την καταξίωσή του ή για κάτι νέο.Είναι απρόβλεπτος, δεν μπορεί να κάτσει φρόνιμος.

Η γυναίκα Τοξότης είναι άνετη, ελεύθερη, ανοιχτόμυαλη, ανεξάρτητη. Αγαπά τις απολαύσεις, τη διασκέδαση, την παρέα, το ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ανέχεται το καινούργιο μόνο αν δεν μπορεί να το αποφύγει. Και πάλι ψάχνει περί τίνος πρόκειται. Θέλει να είναι προετοιμασμένος ψυχολογικά. Ρισκάρει με υπευθυνότητα αν είναι να φτάσει στην επιτυχία,να πετύχει τους στόχους του. Δεν ρισκάρει οικονομικά. Είναι συγκρατημένος, συγκροτημένος, λογικός. Σκέφτεται πολύ πριν πράξει. Δεν κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φοβάται και τις προκλήσεις. Όταν ρισκάρει απότομα και παίρνει αιφνίδιες αποφάσεις,να ξέρεις ότι έχει προνοήσει για τα πάντα.

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι σκληρή, σε τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί χωρίς να το πολύ καταλάβεις. Είναι φιλοχρήματη, φιλόδοξη, εργατική, επίμονη και σέξι όταν θέλει. Έχει τετράγωνη λογική, είναι παραδοσιακή, έχει αξίες, προγραμματίζει τα πάντα και δύσκολα ρισκάρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος αναζητά τη γνώση,τις νέες εικόνες, τα βιώματα. Δεν αφήνει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη,δεν αρνείται τίποτα. Είναι ενημερωμένος για τα πάντα ακόμα και αν δεν το έχει ζήσει ο ίδιος. Κάνει την επανάστασή του, ρισκάρει και προκαλεί σοκ. Πιστεύει πως όλοι πρέπει να ρισκάρουν, να κάνουν ότι θέλουν και όποτε το θέλουν χωρίς συνέπειες. Αυτό σημαίνει ευτυχία και ελευθερία. Βέβαια, πρέπει να υπάρχει νόημα, σημασία, ευχαρίστηση στο ρίσκο. Αγαπά τις σταθερές βάσεις αλλά μέσα του υπάρχει η επιθυμία της αλλαγής, της ανατροπής, της υπέρβασης που πολλές φορές του βγαίνει και σε κακό ή το μετανιώνει. Όμως, τα παθήματα γίνονται μαθήματα. Πολλές φορές, ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί να προβλέψει τη ζωή του.

Η γυναίκα Υδροχόος είναι απρόβλεπτη, εκρηκτική, ξεχωριστή, εκκεντρική, διαφέρει από τις άλλες.Αγαπά τις εμπειρίες, έχει άποψη για τα πάντα και φυσικά ρισκάρει.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς δεν αγαπά τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Δοκιμάζει και πειραματίζεται εύκολα και με ενθουσιασμό ακόμα και σε πράγματα που άλλοι αποφεύγουν. Πολλές φορές βέβαια φαντάζεται το ρίσκο γιατί νιώθει ανασφαλής και ανυπεράσπιστος. Φοβάται να ρισκάρει γιατί φοβάται μήπως απορριφθεί. Κολλάει και υπερβάλλει οικονομικά έχοντας την αυταπάτη του κέρδους. Δείχνει δειλός και φοβητσιάρης, όμως ουσιαστικά ψάχνει κίνητρο για ρίσκο, αλλαγή και περιπέτεια. Ρισκάρει απρόβλεπτα και παρορμητικά στα ερωτικά καθώς ακολουθεί το δρόμο της καρδιάς του και τα όνειρά του ακόμα και αν φάει τα μούτρα του. Το ξεπερνάει και συνεχίζει τη ζωή του.

Η γυναίκα Ιχθύς είναι τρυφερή, θηλυκή, γλυκιά, ευαίσθητη, έχει τρόπους. Μουρμουράει και κλαίει εύκολα. Ρισκάρει για να ζήσει ένα παραμυθένιο έρωτα.

Πηγή: missbloom.grΠολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το μετέωρο βήμα του ΑΚΕΛ: Γενικόλογες διαπιστώσεις και καμία ανάληψη ευθύνης για την ήττα των ευρωεκλογών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μετέωρο βήμα του ΑΚΕΛ: Γενικόλογες διαπιστώσεις και καμία ανάληψη ευθύνης για την ήττα των ευρωεκλογών

Το μετέωρο βήμα του ΑΚΕΛ: Γενικόλογες διαπιστώσεις και καμία ανάληψη ευθύνης για την ήττα των ευρωεκλογών

Ένα νησί εγκλωβισμένο στο παρελθόν: Τι κάνουμε λάθος;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα νησί εγκλωβισμένο στο παρελθόν: Τι κάνουμε λάθος;

Ένα νησί εγκλωβισμένο στο παρελθόν: Τι κάνουμε λάθος;

Με ορόσημο τον Σεπτέμβρη: Ετοιμάζεται Concept paper από τα Ηνωμένα Έθνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ορόσημο τον Σεπτέμβρη: Ετοιμάζεται Concept paper από τα Ηνωμένα Έθνη

Με ορόσημο τον Σεπτέμβρη: Ετοιμάζεται Concept paper από τα Ηνωμένα Έθνη

Ο Ιούλιος που τους χρωστάμε*: Η Κατερίνα Λαζαρή, παιδί του ’74, αφηγείται στον «Π» την ιστορία της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιούλιος που τους χρωστάμε*: Η Κατερίνα Λαζαρή, παιδί του ’74, αφηγείται στον «Π» την ιστορία της

Ο Ιούλιος που τους χρωστάμε*: Η Κατερίνα Λαζαρή, παιδί του ’74, αφηγείται στον «Π» την ιστορία της

Εκλογές ΗΠΑ: Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τον Τζο Μπάιντεν - Ποιοι ζητούν να αποσυρθεί
ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τον Τζο Μπάιντεν - Ποιοι ζητούν να αποσυρθεί

Εκλογές ΗΠΑ: Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τον Τζο Μπάιντεν - Ποιοι ζητούν να αποσυρθεί