ΚΟΣΜΟΣ
1. Βάζουμε 1/4 του φλιτζανιού πολύ κρύο νερό σε ένα κατσαρολάκι και αφήνουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει για ένα λεπτό.
2. Ζεστάνουμε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.
3. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα κεράσια, τη ζάχαρη και τη βανίλια.
4. Προσθέτουμε τη ζελατίνη και χτυπάμε καλά.
5. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και αναμειγνύουμε με το γιαούρτι.
6. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα παγωμένο μπολ μέχρι και την αναμείγνύουμε με το μείγμα του γιαουρτιού.
7. Χωρίζουμε τη μους σε 4 ποτήρια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή για ένα βράδυ.
8. Γαρνίρουμε με στραγγισμένο γλυκό του κουταλιού κεράσι, κάποιο ξηρό καρπό ή τριμμένη σοκολάτα.
Η συνταγή ανήκει στη Μαρίνα Γεωργίου
Καλή επιτυχία
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.