Ποια ηθοποιός πήγε στις Χρυσές Σφαίρες με αξύριστες μασχάλες

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 9.1.2017
Ποια ηθοποιός πήγε στις Χρυσές Σφαίρες με αξύριστες μασχάλες
Μπορεί η ταινία «La La Land» να σάρωσε στην τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες, ωστόσο αίσθηση έχει κάνει η εμφάνιση γνωστής ηθοποιού στα βραβεία.

Κυρίως γιατί η ηθοποιός εμφανίστηκε με αξύριστες μασχάλες, με αυτοπεποίθηση και χωρίς να ντρέπεται καθόλου με το πώς δείχνει. Η ηθοποιός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το θέμα ξεκαθαρίζοντας πως είναι το εν λόγω ζήτημα είναι «θέμα προσωπικών προτιμήσεων».


Ο λόγος για την 27χρονη Λόλα Κιρκ η οποία εμφανίστηκε απαστράπτουσα με την floral τουαλέτα της στα βραβεία. Η ηθοποιός επέλεξε να μην καλύψει τους ώμους της με αποτέλεσμα να φαίνονται οι αξύριστες μασχάλες της. Στο παρελθόν η Λόλα έχει μιλήσει για την επιλογή της αυτή, λέγοντας πως ήταν βασικό σημείο για τον ρόλο του ερμήνευσε στο σόου «Αμαζόνιος.»


«Όταν πέρασα κάστινγκ για τον ρόλο, ο ρόλος είναι μια νοικοκυρά που ήταν χίπης. Έλεγα «Οκ, μια χαρά. Πιθανότατα ούτε αυτή θα ξυρίζει τις μασχάλες της». Αλλά στη συνέχεια έγραψαν ξανά τον ρόλο. Όταν πήγα στο στούντιο ενημέρωσα τον σκηνοθέτη πως δεν ξυρίζω της μασχάλες μου και πως αν θα ήθελε να το κάνω για τον ρόλο, ήταν πλήρως κατανοητό αλλά, μπορούσα ,επίσης, να του πω μια σειρά από λόγους που η γυναίκα αυτή δεν θα έπρεπε να το κάνει. […] Τελικά, ο σκηνοθέτης μου είπε να τις κρατήσω».


Μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ είδαν την εμφάνισή της Λόλα στο κόκκινο χαλί ως δείγμα για την χειραφέτηση των γυναικών και ως τον τρόπο μέσα από τον οποίο μπορούν να εκφραστούν οι γυναίκες ενάντια στα πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλονται, ενώ άλλα ΜΜΕ θεώρησαν την εμφάνισή της απαράδεκτη, πυροδοτώντας μια έντονη συζήτηση στο διαδίκτυο...