Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 1 Ιουνίου;

BUZZLIFE Δημοσιεύθηκε 1.6.2021
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 1 Ιουνίου;

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με επικοινωνιακή διάθεση, θετικές επαφές με τους άλλους είτε είναι αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε φίλοι, είτε ακόμη και οι συνεργάτες σας. Όμως, καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς το μεσημέρι, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα πιεστικό για σας και πρέπει να είστε ανεφοδιασμένοι με πολλή ψυχραιμία και στωικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε είτε σήμερα είτε αύριο που είναι αρκετά πιο βοηθητικές ημέρες και μην τα αναβάλλετε για το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι σήμερα ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε έναν φίλο-η! Το πρωί μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση είναι μια άνετη Τρίτη που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, καθώς κι εσείς θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον σας, αλλά και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή του ο Ιούνιος. Η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα, σας καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δε χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής δοκιμάζει τις αντοχές του νευρικού σας συστήματος στα θέματα της δουλειάς και για κάποιους και των σχέσεων. Γι’ αυτό μη βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα. Σε κάθε περίπτωση σήμερα είναι μια πιο ευχάριστη και με καλές προοπτικές ημέρα ειδικά για τα σχέδια σας και την καριέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς σήμερα και αύριο κοιτάξτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, ανοίξτε τους ορίζοντες σας, πιστέψτε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει είτε πρόκειται για ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο, μετεκπαίδευση, ένα νέο δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο. Άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα της συνόδου Σελήνης-Δία που θα σας επηρεάσει. Κάντε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας, τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά και μη σας πιάνει ανυπομονησία. Μπορεί να έχουμε ωραίες όψεις, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε και ανάδρομο Ερμή που καθυστερεί τις εξελίξεις. Αξιοποιήστε το μεσημέρι για να κάνετε κάτι που επιθυμείτε πολύ. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση.

ΛΕΩΝ
Μολονότι η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα και αύριο είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας, μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα, τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε. Τα ψυχολογικά, αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους, σήμερα και αύριο που είναι πιο ήπιες μέρες, να τα προσέξετε. Σαν καλοί ηθοποιοί που είστε μπορεί εξωτερικά να μην δείχνετε τίποτε από αυτά που σκέφτεστε ή νιώθετε πάντως. Επειδή το τέλος της εβδομάδας θα είναι απείρως πιο κουραστικό με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, προσπαθήστε να τελειώνετε με εκκρεμότητες μέχρι την Παρασκευή. Σήμερα μπορεί να έχετε κι ένα ευχάριστο νέο για τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς σήμερα στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας, ώστε να μην σας ενοχλεί πια. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα είναι η καλύτερη τακτική σήμερα και αύριο, ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν τα σέβονται. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη είναι μια πιο κοινωνική μέρα για σας. Πιθανώς να έχετε κάποια πρόσκληση από ένα άτομο για μια έξοδο.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ιούνιος μπαίνει με την ωραία όψη Σελήνης-Αφροδίτης το πρωί της Τρίτης που είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις προσωπικές, ερωτικές ή επαγγελματικές επαφές σας. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη στους Ιχθύς σας σπρώχνει να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι, αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Σήμερα και αύριο είναι μέρες «λάντζας», με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά τα μικρά πράγματα για να υπάρχει ένα πιο σταθερό περιβάλλον στη δουλειά ή το σπίτι. Επειδή από την Πέμπτη ξεκινούν πιο απαιτητικές ημέρες, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή όπως και την αυριανή μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε, ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και τη σύνοδο του με τον Δία και μπορεί να σας δώσουν χαρά, αρκεί να κάνετε τις σωστές σκέψεις και τις σωστές κινήσεις. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τις δυο πιο χαλαρές και ευεργετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας που ολοκληρώνεται με μια δυνατή και ανατρεπτική όψη αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσετε πολλές εκκρεμότητες για το Σαββατοκύριακο. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε ένα ευχάριστο νέο το μεσημέρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και είστε από τα πιο επικοινωνιακά παιδιά του ζωδιακού, το ξεκίνημα του Ιουνίου σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Από το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στους Ιχθύς αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά ή οικογενειακά σας ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή υποχρεώσεις προς τη δουλειά ή την οικογένεια και να νιώθετε κουρασμένοι. Οι πρωινές ώρες της μέρας θα είναι αρκετά πιο ανάλαφρες, γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτές για τις πιο απαιτητικές δουλειές ή επαφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα και αύριο με τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι έντονη η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας, να συζητήσετε με πολύ έμπιστα και φιλικά σας πρόσωπα και γενικότερα να ανοίξετε την καρδιά σας και να βγάλετε από μέσα ό,τι σας απασχολεί. Και θα σας πρότεινα ίσως να επιλέξετε κάποια από αυτές τις μέρες προκειμένου να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα, ειδικά αν πρόκειται να μιλήσετε για επαγγελματικά θέματα, να διαπραγματευτείτε ή ακόμη να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση και επί προσωπικού. Μην ξεχνάτε ότι βαδίζουμε σε μια πιο έκρυθμη περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή, οπότε στις πιο εύκολες και ευνοϊκές ημέρες όπως από σήμερα το μεσημέρι κι έπειτα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την επιρροή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πρωινές ώρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη είναι ευχάριστες, μολονότι μπορεί να νιώθετε κάπως πιεσμένοι με το πρόγραμμα που έχετε. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να εστιάζετε στο πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πώς γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας στο ξεκίνημα του μήνα. Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών, πόση αξία δίνετε εσείς οι ίδιοι στο χρήμα και πόσο τελικά είναι προτεραιότητα στη ζωή σας ενώ δεν θα έπρεπε. Από την άλλη, αναρωτηθείτε αν εσείς οι ίδιοι κάνετε λάθη ή δείχνετε επιπολαιότητα στη διαχείριση του ή το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε άλλες ανάγκες σας. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε μια ευχάριστη οικονομική έκπληξη το μεσημέρι.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη παίρνει θέση στο ζώδιο σας το μεσημέρι της Τρίτης, δημιουργώντας περισσότερο άγχος στο ξεκίνημα του μήνα. Εσείς όμως δεν χρειάζεται να καταπιέζετε αυτά που νιώθετε. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία βοηθά να εκφραστείτε με τον δικό σας τρόπο, χωρίς βέβαια να δραματοποιείτε καταστάσεις. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να έχετε το δίλημμα να ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση και με κάτι που πρέπει να κάνετε. Όμως τα διλήμματα τα φτιάχνουμε μόνοι μας με το μυαλό μας. Μην νιώθετε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε ένα ευχάριστο νέο σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα.



Πηγή: asibiliou.gr





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη
ΚΟΣΜΟΣ

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Live streaming: Και τώρα η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Το Παρίσι υπόσχεται να μας μείνει αξέχαστη

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Ολυμπιακοί: Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες
ΚΥΠΡΟΣ

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Διαβάστε τα ονόματα της Κοινωνικής Συμμαχίας - Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Ομάδες

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Αρχίζει νέες έρευνες φυσικού αερίου στη Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας
ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας

Ο Κυριάκος Κόκκινος διορίστηκε στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας & Τεχνολογίας