Πρόγραμμα
Παραγωγοί

Αρχείο  Εκπομπών

Περισσότερα Λιγότερα

Γιάννης Ιωάννου

Ο Γιάννης Ιωάννου εργάστηκε σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά δίκτυα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι διεθνολόγος (ΒΑ, ΜΑ) ενώ διαθέτει και πτυχίο (ΒΑ) δημοσιογραφίας. Είναι ο αρχισυντάκτης του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων του Πολίτη ενώ συνεργάζεται και με τη Διπλωματική Ακαδημία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, όπου ίδρυσε το TELO (The European Levant Observatory). Κάθε Σάββατο, επιμελείται και συμπαρουσιάζει την εκπομπή «Καζαντί», στο ράδιο του Πολίτη.
Περισσότερα Λιγότερα

Γιάννης Σεϊτανίδης

Περισσότερα Λιγότερα

Γιώργος Κακούρης

Γεννήθηκε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ το 1982. Σπούδασε δημοσιογραφία και πολιτικές επιστήμες στα πανεπιστήμια NYU της Νέας Υόρκης και στο UCL στο Λονδίνο. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2005 ως συνεργάτης και από το 2009 μόνιμα στον «Πολίτη» καλύπτοντας πολιτιστικά, media και διεθνή. Σήμερα καλύπτει τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και τις πολιτικές και άλλες εξελίξεις στην τουρκοκυπριακή κοινότητα. Αρθρογραφεί κάθε Κυριακή στο «Παράθυρο» και ραδιοφωνεί κάθε Σάββατο στην εκπομπή «Καζαντί» στον «Πολίτη 107,6».
Περισσότερα Λιγότερα

Γιώργος Γεωργίου

Περισσότερα Λιγότερα

Κατερίνα Ηλιάδη

Περισσότερα Λιγότερα

Κώστας Κωνσταντίνου

Ο Κώστας Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Λευκωσία. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης και, με την επιστροφή του στην Κύπρο εργάζεται για περισσότερο από είκοσι χρόνια ως δημοσιογράφος και αρθρογράφος σε διάφορα ΜΜΕ – σε εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο καθώς περιοδικές εκδόσεις. Μιλά αγγλικά, γερμανικά, τουρκικά και γαλλικά.
Περισσότερα Λιγότερα

Μανώλης Καλατζής

Δημοσιογραφεί από το 1990 συμμετέχοντας στον πρώτο ιδιωτικό ραδιοσταθμό της Κύπρου (Ράδιο Σούπερ). Εργάστηκε σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Κύπρου και της Ελλάδας (εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, sites και περιοδικά) και δίδαξε σε ιδιωτικό κολέγιο στην κλάδο της Δημοσιογραφίας. Είναι Βοηθός Αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πολίτης», ανταποκριτής της αθηναϊκής εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας στον παγκύπριο τηλεοπτικό σταθμό «Plus».
Περισσότερα Λιγότερα

Μάριος  Χατζηστυλλής

Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1978. Σπούδασε Επικοινωνίες (Communications Studies) στο Spalding University του Kentucky (ΗΠΑ) με minor στο Business Administration. Από το καλοκαίρι του 2003 εργάζεται στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ. Από το 2007 και μετά είναι παράλληλα υπεύθυνος της αθλητικής ιστοσελίδας της εφημερίδας. Συνεργάστηκε με το κανάλι LTV στο κομμάτι των αθλητικών μεταδόσεων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) και συνεχίζει και σήμερα, ως συνεργάτης πλέον της Cytavision.
Περισσότερα Λιγότερα

Πολίτης Online

Σύντομα δελτία ειδήσεων για πλήρη ενημέρωση σε ότι αφορά την πολιτική, την οικονομία, τον πολιτισμό, τον Καιρό, αλλά και το Life Style. Η Κύπρος και ο Κόσμος σε 4 λεπτά!
Περισσότερα Λιγότερα

Χρύστα Ντζάνη

Η Χρύστα Ντζάνη σπούδασε Δημοσιογραφία & ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου (Erasmus). Γράφει στον «Πολίτη» από το 2008 και από το 2015 κάνει εκπομπή στον Πολίτη 1076.
Περισσότερα Λιγότερα
Επιστροφή
στην αρχή