Εμπρησμό διερευνά η αστυνομία για τη φωτιά σε εφτά αυτοκίνητα στο Τσέρι

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων διαμένουν σε παρακείμενη πολυκατοικία.

Υπόθεση εμπρησμού διερευνά η αστυνομία για την φωτιά που εξελίχθηκε στις 4 το πρωί σε αυτοκίνητα σταθμευμένα σε χωράφι  στο Τσέρι.

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων διαμένουν σε παρακείμενη πολυκατοικία.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβηκαν στην σκηνή και κατέσβησαν την φωτιά η οποία προξένησε ζημιές στα επτά οχήματα. Το όγδοο όχημα που ήταν σταθμευμένο στο ίδιο σημείο εντοπίστηκε να φέρει εξωτερικά εύφλεκτη ύλη χωρίς ωστόσο  η φωτιά να εκδηλωθεί σε αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η σκηνή αποκλείστηκε και διενεργήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα καθότι εντοπίστηκαν ενδείξεις εύφλεκτης ύλης.

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play