Ζιντάν: «Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /CHAMPIONS LEAGUE

Αγχωμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο έστειλε σύνθημα νίκης στον τελικό με την Ατλέτικο

Aφού άφησε πρώτα τους παίκτες τους, Σέρχιο Ράμος και Μαρτσέλο να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Ζινεντίν Ζιντάν , αγχωμένος, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε μίλησε για τον τελικό.

"Ο Κριστιάνο είναι εντάξει, εκατό τοις εκατό. Είχε κάποια ενόχληση, αλλά δεν ήταν το ίδιο όπως στο Μάντσεστερ. Ομως Η Ρεάλ είναι ένα σύνολο, ότι κάνουμε το κάνουμε σαν ομάδα. Όλοι είμαστε εστιασμένοι και έτοιμοι για τον τελικό," είπε ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Δεν θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο, είμαι σίγουρος, αλλά είμαστε έτοιμοι. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η άφιξη στον τελικό δεν ήταν εύκολη και αυτό που έκαναν οι παίκτες ήταν πρωτοφανές. Και αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Κανείς δεν πρόκειται να πάρει ό,τι κάναμε μέχρι τώρα. Δεν θα είναι αποτυχία εάν δεν πάρουμε το Κύπελλο. Αποτυχία είναι όταν δεν προσπαθείς, δεν αγωνίζεσαι και εμείς κάναμε δρόμο, " πρόσθεσε.

"Μου αρέσει αυτή την πίεση. Την έχω ζήσει ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής. Ο Αντσελότι με βοήθησε πολύ σε αυτό. Ρωτάτε τι διαφορές υπάρχουν με τον τελικό δόυ χρόνια πριν.

Αλλάξαν κάποιοι πάικτες, αλλά η Ρεάλ έχει πάντα αυτή την ιδέα να νικάει. Είναι η ιστορία της ομάδας. Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι. πρώτα χρειάζεται να αυνθούμε, είναι σημαντικό να μην δεχθουμε γκολ. Αλλά αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τρέξουμε, να τρέξουμε, να τρέξουμε,"πρόσθεσε.

Ενας Ιταλός δημοσιογράφος του είπε ότι ο Ματεράτσι, που οι δύο τους είχαν την γνωστή εκείνη ιστορία στον τελικό του Μουντιάλ της Γερμανίας, δήλωσε ότι θα υποστηηρίξει τον Ζιντάν. "Εγώ κάνω την δουλειά μου. Τίποτε άλλο. Είπε έτσι; Καλό είναι", απάντησε ο Γάλλος μιλώντας Ιταλικά.


Επιστροφή
στην αρχή