Ξεκίνησε προετοιμασία η καλαθοσφαιρική ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία της για τη νέα καλαθοσφαιρική σεζόν η Petrolina ΑΕΚ...

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση ξεκίνησε επίσημα την προετοιμασία της για τη νέα καλαθοσφαιρική σεζόν η Petrolina ΑΕΚ.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έναρξη της νέας καλαθοσφαιρικής χρονιάς (2018/19) για την Πετρολίνα ΑΕΚ, με τον καθιερωμένο αγιασμό στο Κίτιον και ακολούθως την προπόνηση, παρουσία του προέδρου της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, Αντρέα Λευκαρίτη.

Οι καλαθοσφαιριστές μας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κουκούρη έπιασαν δουλειά με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων στην Κύπρο και μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη.

 

Νέα πρόσωπα οι καλαθοσφαιριστές Βασίλης Κούνας, Travis Releford, Kyle Vinales, William Davis II, Jure Skific, Μάριος Γεωργίου, Ρομπέρτο Μαντοβάνη και ο Αριστείδης Κλάδης στο τεχνικό επιτελείο.

 

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν με τον 1ο προκριματικό γύρο του FIBA Champions League, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Telenet Giants Antwerp (Βέλγιο), με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Λάρνακα (20/09) και το δεύτερο στο Βέλγιο (22/09).

 

Εάν η ομάδα μας καταφέρει να προκριθεί τότε θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού: Cantu (Ιταλία) ή Szolnoki Olaj (Ουγγαρία). Εάν τα καταφέρει να προκριθεί θα συμμετάσχει στο Group C.


Επιστροφή
στην αρχή