Ξεκάθαρος ο Μπαλταζάρ: «Πρέπει να σκοράρουμε στο Καζακστάν»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Δείτε τι δήλωσε ο βοηθός προπονητής τoυ ΑΠΟΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ στη συνέντευξη Τύπου μετά το πρώτο παιχνίδι με την Αστάνα στη Λευκωσία

Στη σημαντικότητα της ρεβάνς στο Καζακστάν με την Αστάνα, για τα πλέι οφ του Europa League, εστίασε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ τοποθετήθηκε ενώπιον δημοσιογράφων, στην καθιερωμένη μετά από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, συνέντευξη Τύπου τονίζοντας:

«Δεν νιώθω ότι έχουμε κάποιο προβάδισμα. Πρέπει να πάμε στο Καζακστάν να σκοράρουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Δεν θα πάμε εκεί για να προστατέψουμε το σκορ γιατί αυτό δεν θα είναι αρκετό».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν μπορούμε να πάμε στο Καζακστάν να αμυνθούμε. Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα, απέδειξαν σήμερα την ποιότητα που έχουν.

Το περιμέναμε. Θα αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι και πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Αστάνα. Αλλά δεν μπορούμε να πάμε εκεί να αμυνθούμε. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ένα γκολ από το ΑΠΟΕΛ θα αλλάξει πολλά πράγματα».


Επιστροφή
στην αρχή