Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τους «κομμένους» στην ΑΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά. Θα παραμείνουν στο ρόστερ; Θα μείνουν εκτός λίστας ή θα φύγουν για ομάδες του εξωτερικού;

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 6/9)

 

Εις αύριον τα σπουδαία σε ό,τι αφορά τους «κομμένους» ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Νοουμένου ότι ολοκληρώνεται αύριο το παράθυρο μεταγραφών για άνεργους και δανεικούς, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε κάποιο βαθμό τι θα γίνει με τους παίκτες που είναι εκτός πλάνων του Ντούσαν Κέρκεζ.

Χθες υπήρξε συμφωνία για την παραχώρηση του Ανδρέα Μαύρου στον Ερμή υπό τη μορφή δανεισμού, ενώ μένει να ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις των Μάρκο Αϊρόσα, Μάριου Νικολάου, Σωτήρη Βασιλείου και των αδελφών Κυριάκου (Κωνσταντίνο και Ανδρέα). Βέβαια, δεν είναι όλες οι υποθέσεις οι ίδιες, αφού τα συμβόλαια των Αϊρόσα και Νικολάου είναι υψηλότερων αποδοχών.

Με δεδομένο ότι στις μικρές κατηγορίες η μεταγραφική περίοδος ακόμη να ολοκληρωθεί, τότε δεν αποκλείεται τα αδέλφια Κυριάκου και ο Βασιλείου να πάνε και αυτοί δανεικοί σε κάποιες ομάδες των πρωταθλημάτων αυτών, όπως έγινε μέσα στην εβδομάδα με τον Πεχλιβάνη, ο οποίος μεταγράφηκε στον συμπολίτη Άρη.

Όσον αφορά τους Αϊρόσα και Νικολάου, δεν υπήρξε ακόμη κάποια συμφωνία μεταξύ ΑΕΛ και πλευράς παικτών. Δεν βρέθηκε ακόμη η χρυσή φόρμουλα για λύση της συνεργασίας τους και όλα είναι πιθανά.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά. Θα παραμείνουν στο δυναμικό του συλλόγου; Θα μείνουν εκτός λίστας ή τελικά αμφότεροι σκέφτονται να μετακομίσουν σε ομάδες του εξωτερικού; Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στους δύο παίκτες οφείλονται και χρήματα, κι αυτό είναι ένα θέμα που είναι μέρος των διαπραγματεύσεων.

Μόνο ο Τζούνιορ

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντόσα Τζούνιορ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα αναμένονται θετικές εξελίξεις σχετικά με την επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά και είναι στη διάθεση του Κέρκεζ.


Επιστροφή
στην αρχή