Ξεχωριστές ευχές της ΑΕΚ στον Μούσα: «Να σε δούμε στα σαλόνια της Α1»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Oι Λαρνακείς θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον πρώην νεαρό καλαθοσφαιριστή τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο, γεμάτο ευχές και φιλοφρονήσεις...

Αφού απέκτησε τα απαραίτητα εφόδια ως καλαθοσφαιριστής στις ακαδημίες της Πετρολίνα ΑΕΚ ο Ζέιτ Μούσα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα της Λάρνακας, ανοίγοντας πλέον νέο κεφάλαιο στη ζωή του με τη μετακίνηση στα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου. 

Με αφορμή αυτό το γεγονός, οι Λαρνακείς θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον πρώην νεαρό καλαθοσφαιριστή τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο, γεμάτο ευχές και φιλοφρονήσεις.  

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος της Καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ κ. Ανδρέας Λευκαρίτης, θα ήθελαν να ευχηθούν στον καλαθοσφαιριστή της Ακαδημίας μας, Ζέιτ Μούσα, καλή σταδιοδρομία στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή του, μετά τη συμφωνία της ΑΕΚ και του Πανιώνιου Νέας Σμύρνης όπως ο νεαρός αθλητής μετακινηθεί στις Υποδομές του.

Ευχόμαστε ολόψυχα και πιστέυουμε ότι ο Ζέιτ θα δικαιώσει και την Διοίκηση και τον Προπονητή της ΑΕΚ, που πίστεψαν και επένδυσαν στο ταλέντο του και ελπίζουμε πως σύντομα θα τον δούμε στα σαλόνια της Α1».


Επιστροφή
στην αρχή