Βρήκε προσωρινό «σπίτι» για το πρώτο εντός η Τόνεταμ στην Ευρώπη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /CHAMPIONS LEAGUE

Οι εργασίες στο νέο «σπίτι» της αγγλικής ομάδας δεν έχουν ολοκληρωθεί γι' αυτό ακριβώς το λόγο θα αγωνιστεί υποχρεωτικά στο μεγαλοπρεπές «Γουέμπλεϊ»

Η διοίκηση της Τότεναμ ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την UEFA, προκειμένου το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη φάση των ομίλων του νέου Champions League να διεξαχθεί στο μεγαλοπρεπές «Γουέμπλεϊ».

Οι «πετεινοί» θα αγωνιστούν εντός έδρας είτε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (δηλαδή την εβδομάδα που αρχίζει στις 17 Σεπτεμβρίου), είτε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (την εβδομάδα που αρχίζει την 1η Οκτωβρίου).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των «σπερς», και οι δύο αυτές αγωνιστικές πρόκειται να διεξαχθούν ανάμεσα στις εντός έδρας αναμετρήσεις της Τότεναμ για την Premier League (με Λίβερπουλ στις 15/9 και Κάρντιφ Σίτι στις 6/10), οι οποίες, όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιηθούν στο στάδιο του Λονδίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τότεναμ υποχρεώθηκε να καθυστερήσει να ανοίξει τις πύλες του νέου γηπέδου της για λόγους ασφαλείας και γι' αυτό θα δώσει στο «Γουέμπλεϊ» και τα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται εάν τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της Τότεναμ για το Champions League θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ» ή στο νέο «σπίτι» του συλλόγου.

Επίσης, η Τότεναμ αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι, εάν η ομάδα κληρωθεί εντός έδρας στον τρίτο γύρο του League Cup, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την εβδομάδα που αρχίζει στις 24 Σεπτεμβρίου, μπορεί να ζητήσει ειδική απαλλαγή, προκειμένου να αγωνιστεί εκτός έδρας ή να ξεχρεώσει την υποχρέωση σε ουδέτερο γήπεδο, καθώς τόσο το νέο γήπεδό της, όσο και το Γουέμπλεϊ δεν είναι διαθέσιμα τη συγκεκριμένη εβδομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή