Βρέθηκαν πειθαρχικά για την αντιτρομοκρατική άσκηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ο αρχηγός Αστυνομίας διόρισε αξιωματικό για τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας εναντίον μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Την ύπαρξη πειθαρχικών παραπτωμάτων στην υπόθεση της αντιτρομοκρατικής άσκησης που έγινε απροειδοποίητα στη Λεμεσό, σκορπώντας τρόμο σε παιδιά νηπιαγωγείου που βρίσκονταν στην περιοχή της άσκησης, εντόπισε ο ερευνών αξιωματικός που είχε ορίσει ο αρχηγός Αστυνομίας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο αρχηγός Αστυνομίας διόρισε αξιωματικό για τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας εναντίον μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Σε σημερινές του δηλώσεις του πριν την παραλαβή του πορίσματος, ο αρχηγός ανέφερε ότι «εκεί και όπου υπάρχουν ευθύνες θα καταλογιστούν».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι η συγκεκριμένη αντιτρομοκρατική άσκηση είχε προκαλέσει την αντίδραση της κοινής γνώμης, ο κ. Χρυσοστόμου αναγνώρισε την αναστάτωση που είχε προκαλέσει η απροειδοποίητη άσκηση. «Ως ένα πειθαρχημένο σώμα λειτουργούμε με συγκεκριμένες διαδικασίες και όταν διαχειριζόμαστε θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του πολίτη πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί» ανέφερε ο κ. Χρυσοστόμου


Επιστροφή
στην αρχή